Parcă nu vine nimeni din urmă cu talentul lui Federer, dar mai ales cu atitudinea lui. Are o lejeritate atunci când joacă tenis pe care mulți jucători, inclusiv cei de top, n-o au.
Aș vrea să câștige Kyrgios turneul doar pentru simplul fapt că îi urmăream meciurile pe care le disputa în challengeruri și îmi place stilul lui, servește bine și are și unele execuții frumoase, precum cea din video-ul următor, dar șansele lui să câștige trofeul sunt foarte mici. Cred că Djokovic se va impune.

Tagged with:
 

6 Responses to Australian Open [M] nu mai are farmec fără Federer

 1. Andrei spune:

  Pentru mine nu exista alt sport pentru care sa ma trezesc la 2 dimineata intr-o zi de lucru . Totusi , saptamana asta , am facut-o pentru meciul Halep – Makarova . Nu stiu daca am observat corect , dar am impresia ca are rezultate mult mai bune in anumite conditii de joc : meciuri in sala ( Turneul campionilor ) sau seara , fara sa ii bata soarele in cap . Acum la Australian open , 2 meciuri in urma , cand a jucat ziua a avut dificultati in setul 2 , reusind pana la urma sa il inchida cu 7-5 . Sper sa castige anu asta un Grand Slam si cu banii obtinuti sa isi cumpere Panouri fotovoltaice

 2. Dicționar spune:

  La băieți așa e, dar la fete ce zici de Serena? A ajuns la 150 de kile și tot le bate pe astea…

 3. nadal s-ar putea sa-l depaseasca la nr. de grand slam-uri pe federer… federer are 33 de ani si are 17, iar nadal are 28 de ani si are 14, insa la rolland garros nu vad deocamdata sa-l bata cineva pe nadal.. daca mai ia vreo 2 rolland garros si mai alte 2 il depaseste, iar federer nu vad sa mai castige vreun grand slam

 4. tenisul este un joc frumos si nu cred ca fara Federer nu ar mai avea farmec Australian Open, vin tare din urma tinerele takente!

 5. Emil Ghiran spune:

  Tenisul este un joc aparte și chiar dacă Federer are un anumit talent, nu înseamnă că Australian Open nu mai are farmec. Poate se vor ivi alte talente, cine știe?

 6. LaptopStein spune:

  Eu zic ca trebuie sa ne asteptam de acum incolo la multe alte talente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *