Hector Salamanca

Hector Salamanca


Din pacate, unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile, probabil cel mai bun dintre cele care ruleaza in prezent, se apropie cu pasi foarte, foarte repezi spre final. A mai ramas un episod de vizionat, aproximativ 55 de minute de tensiune pentru a vedea cum se va sfarsi aventura lui Walter White. Sunt foarte curios care va fi dezonadamandul serialului, abia astept sa vad ce se va intampla cu Jesse, cu Saul Goodman, cu Todd si gasca lui, cu Skyler si nu in ultimul rand cu Walter White. Sunt sigur ca Vince Gilligan ne va surprinde din nou si nu vom avea parte de un final de cacao, ci de un unul incredibil care ne va da de gandit.
Ultimul episod al serialului va aparea pe 29 septembrie si se va numi „Felina”.

Tagged with:
 

6 Responses to Breaking Bad – A mai ramas un episod

 1. Yamasha spune:

  inseamna ca trebuie sa ma bag sa-l vad….ca sa stiu ca l-am vazut pe tot happy

 2. Servicii F spune:

  L-am vazut si pot spune ca s-a terminat tragic , puteau sa lase loc de intors si poate peste cativa ani sa-l reea. Un serial foarte bun.

 3. Radu spune:

  Deci zici ca merita sa-l urmaresc, nu-i asa? Habar nu am nici macar pe ce post a rulat, daca a fost la televizor la noi.

 4. Cristi spune:

  Si asa s-a termint si cel mai fain serail care l-am vazut in ultimii ani happy

 5. catalin spune:

  un serial ce te tine cu adevarat in suspans…cel mai mult mi-au placut rasturnarile de situatie pe care nu am reusit sa le anticipez happy

 6. este unul dintre cele mai bune seriale care au aparut in ultimi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *