critica
Nu mi-a placut politica niciodata, probabil ca e cea mai murdara meserie, se fac o gramada de cacaturi ilegale, dar asta stie toata lumea.
Dupa parerea mea, exista doua tipuri de oameni implicati in politica: aia care fura aproape tot si nu schimba mai nimic cat timp ocupa o anumta functie si aia care isi trag si ei o parte, dar incearca sa ajute si lumea, sa schimbe ceva cat timp sunt in functie. Sunt sigur ca oricare din noi ar ajunge intr-o functie inalta si ar avea sansa sa-si traga si lui ceva, ar face asta cu siguranta.Un lucru au in comun toti oamenii din politica: sunt criticati si injurati. Ori sunt injurati de cei care i-au pus in functie, ori sunt criticati de taberele adverse ca au cheltuit prea mult bani pentru un anumit proiect, important e ca sunt criticati/injurati.
Au cheltuit prea multi bani, dar macar au facut ceva, spre deosebire de altii care doar stau si critica. Trebuie apreciat macar lucrul asta.

Tagged with:
 

5 Responses to Cand fac, sunt criticati. Cand nu fac, sunt criticati

 1. Spiry spune:

  eu sincer m-am gandit sa ma bag in politica, nu pentru ca imi place ci doar sa fiu de-a lor; stiu e o atitudine de lingau` mizerie, etc, dar de cat sa stai si sa ii vezi cum mananca pe spatele tau…

 2. Adrian spune:

  Cum o dau n-o nimeresc! E greu sa faci pe toata lumea multumita

 3. Carmen spune:

  am cochetat cu politica vreme de cativa ani. la momentul respectiv, credeam sincer ca ajut la schimbarea lumii in bine, pana ca, vorba lui Spiry, am inceput sa-i observ pe cei care se mancau intre ei, pentru 2 lei gauriti, sau cei care se transformasera in niste carpete de sters picioarele pentru cei mari. asa ca, m-am decis sa fiu simplu spectator. e mult mai bine asa.

 4. Dr. Slabescu spune:

  Haideti sa facem un mic exercitiu de vizualizare.
  Credeti ca daca dupa 3 ani de critica sau mai multi ani, faptul ca nu primesti critica nu este mult mai impresionat?
  Critica are un rol constructic,ca unii abuzeaza de puterea de exprimare e partea a doua.

 5. Andi spune:

  Exista doua tipuri de politicieni: aia care fura grosolan si fara menajamente (Basescu) si cei care fura mai putin, astfel incat sa nu bata la ochi.

  Romanian people…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *