Sunt destui idioti care inca urmaresc frecvent astfel de emisiuni, insa eu nu vad niciun motiv pentru care ai urmari asa ceva. Pentru mine e clar ca ce se intampla acolo e regizat, scenariile sunt de cacat, iar jocul actoricesc este prea slab, de ce te-ai uita la asa ceva?

Tagged with:
 

4 Responses to Cum se fac Reality-Show-urile in Romania

 1. Dan spune:

  Pai domnu’ Cehy… asa sunt toate. Dar cand zic toate ma refer si la alea de par cu preselectii nationale, selectii samd. Nu e o noutate, dar sunt oameni care se hranesc cu asa ceva. Merita sa le iei mancarea de la gura? (si nu ma refer la actori ci la public)

 2. Yamasha spune:

  sunt multi prosti in tara asta, zic! e o nisa luata de la americani care chiar vinde… cauta pe youtube vaxpopuli si ai sa intelegi ca sunt foarte multi in tara asta care chiar nu au treaba cu viata…

 3. Perfu spune:

  Emisiunile aduc rating si asta este un lucru destul de bun pentru cei care produc aceste show-uri . Atata timp cat se uita lumea la ele , aceste show-uri vor avea un oarecare succes

 4. Alin spune:

  Genul acesta de emisiuni ,din pacate, este destul de gustat in Romania. Oamenii sunt atrasi de scandaluri si scenarii usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *