alimente
Nu cred ca se mai gasesc alimente 100% naturale prin comert, poate doar pe la targurile bio sau pe la unele firme mici care distribuie produsele doar intr-o zona restransa. Dar e clar ca firmele mari baga tot felul de chimicale in alimente pentru a le modifica proprietati precum gust, miros, culoare, aciditate. De asemenea, conservantii joaca un rol important pentru toti producatorii care distribuie alimente intr-o zona mult mai mare: pe plan national sau chiar international.
In aproape orice am cumpara de la magazin, gasim cate ceva nociv, iar daca am incerca sa eliminam alimentele nesanatoase din viata noastra, ar fi cam imposibil. Mai norocosi is cei care stau la casa, mai au cate o gaina, mai taie cate un porc sau mai planteaza cate ceva si reusesc sa mai manance si alimente ceva mai sanatoase. Acum depinde, ca daca folosesc chimicale pentru a accelera procesul de crestere al plantelor sau procesul de ingrasare al animalelor, tot o branza au facut.
Si totusi, inca o ducem bine, cine stie cum va fi peste cativa ani, ce fel de alimente vor mai aparea. Nici nu cred ca va mai fi nevoie de cantitati mari de mancare, iei cate o pastila de trei ori pe zi si te-ai aranjat.

Tagged with:
 

2 Responses to Despre alimentele nesanatoase

  1. Alina spune:

    nu mai cumparati toateprostiile……

  2. Veronica spune:

    Cand spui 100% spui practic perfectiune deci nu exagerati, ideea este sa cumparam alimente cat mai sanatoase chiar daca acestea nu sunt prea sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *