Nu stiu de ce, dar mi-am pus Yahoo! Messenger 11 BETA. Nu prea imi place designul, nu-mi place cum arata acolo sus (click), dar de acum las versiunea asta, nu mai fac downgrade. Nu e foarte stralucit, eu nu vad mari diferente intre versiunea actuala si cea precedenta, chiar mi se par cam la fel. Au aparut jocurile lor acolo jos intr-un plugin, dar l-am dezactivat. Am dezactivat si chestia cu Twitter si Facebook, mai ramane sa scot reclama aia de jos. Eu nu inteleg de ce toata lumea integreaza Facebookul peste tot. Pe fiecare site trebuie sa gasesti un buton de Facebook, la televizor auzi de Facebook, peste tot auzi de aceasta retea de socializare. De la acest update, arhiva este pastrata pe serverele lor, nu mai este salvata ca la versiunile anterioara in pc-ul. E o chestie naspa asta, mai ales daca-ti „sparge” cineva parola.

Tagged with:
 

11 Responses to Mi-am pus Messenger 11 BETA

 1. andrei spune:

  Recomand Pidgin cu căldură happy

 2. Pato Basil spune:

  mie nu-mi place sa fiu tester…!poate daca m-ar plati ar fi altceva

 3. Scraf spune:

  Nu-mi place cum arata Y!M de la versiunea 10 incoace. De aceea eu mi-am pastrat un kit pentru Y!M 9 winking

 4. Prostie imortalizata spune:

  Mda chestia cu arhiva salvata pe serverul lor, mie mi se pare un pic de intruziune in viata personala, observam ca pe zi ce trece ca se incearca sa fim cat mai controlati , mai santajabili… in fine. Cat despre butonul cu feisbuc si tu il ai frate de vreo cateva ori in pagina principala happy

 5. Berte spune:

  Deocamdată rămân la messenger 10 până apare versiunea finală 11…
  Iar chestia cu arhiva la ei pe servere mi se pare o prostie…mi s-ar fi părut normal să poţi alege unde să se salveze arhiva (pc\server)thinking.
  App. Toata lumea integrează butonul de Facebook din acelaşi motiv ca şi tine…traficul…Iar cei de la tv îşi fac publicitate prin astawinking.

 6. Cehy spune:

  @Prostie imortalizata: Facebookul e o mina de trafic, dar eu zic ca Yahoo e deja cunoscut, nu prea ar avea ce cauta un buton de Facebook prin aplicatiile lor. Cei care-si fac reclama la pagina de Facebook la TV de ce nu-si fac un site? Iar cand am zis toata lumea, m-am referit si la mine, chiar nu inteleg de ce l-am pus, n-am un motiv bine intemeiat. Ma gandesc ca mai prind si eu cate un vizitator care da share pe Facebook.

 7. Orlando spune:

  Si eu folosesc tot 11beta, merg de cateva luni cu el si imi place. Nu se mai blocheaza cum mai faceau versiunile precedente si mi-am pus un skin superb si sunetele clasice, stiti voi….knock knock, din dong , scaaartz laughing

 8. CoStinel spune:

  Deci naspa daca se salveaza arhiva pe serverele lor.
  Si facebook acuma e la moda laughing

 9. val33ntyn spune:

  L-am folosit si eu 2 zile, dar l-am scos si am bagat versiunea 9 e cea mai buna

 10. Paul spune:

  Cum scot chestia aia cu facebook care`mi apare in messenger?

 11. frozen spune:

  se poate dezactiva arhiva,direct de pe site la ei (yahoo messenger)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *