ian. 14

Flash Forward

vineri, 14 ianuarie 2011, 21:38 Adauga un comentariu
Flash Forward - serial

Flash Forward - serial

La recomandarea lui Kabuky am inceput sa ma uit la Flash Forward. Acest serial incepe de la o intamplare mai SF, dar nu este genul de film plin doar de SF, iar din acest motiv chiar imi place. Primul episod mi se pare foarte bun, sper sa nu ma dezamageasca acest serial in urmatoarele episoade. Actiunea acestui serial porneste in momentul in care toata lumea isi pierde cunostinta timp de 2 minute si 17 secunde, iar in acest timp fiecare vede cate o secventa din viitor. Toata lumea vede aceleasi scene din viitor, iar din cate am vazut pana acum, se pare ca aceste mici secvente se vor indeplini.F.B.I.-ul incearca sa investigheze acest caz neobisnuit, insa va fi o investigatie extrem de dificila. Ideea serialului mi se pare buna iar suspansul e pe masura. Merci, Kabuky.

 

Etichete:

11 comentarii la “Flash Forward”

  1. val33ntyn spune:

    neah ‘mai bine stau pe net hee hee

  2. Cehy spune:

    @val33ntyn: Eu un serial foarte tare, deja sunt la episodul al 3 lea.Merita sa te uiti la el.

  3. Berte spune:

    Mie mi`e frica sa ma apuc de vreoun serial ca pe urma sa nu stau toata ziua cu ochii in monitor asteptand sa vad ce urmeaza…Asa ca prefer filmele big grin.

  4. Cehy spune:

    @Berte: Rar gasesti asemenea seriale, in plus, eu ma uit noaptea, nu ziua.

  5. Kabuky spune:

    Placere.Baga mare winking

  6. Silvia spune:

    Cred că este unul dintre cele mai faine seriale văzute în ultimul an (l-am terminat in cîteva zile… de fapt nopţi, că tot după lăsarea întunericului stau şi eu cu ochii lipiti de monitor). Fringe ai văzut?

  7. Cehy spune:

    @Silvia: Cateva episoade, e interesant si ala, doar ca mi se parea cam plictisitor, asa ca am renuntat la el.

  8. Kabuky spune:

    Fringe incepe “in forta”,dar dupa primul sezon deja dispare suspansul in care ar fi normal sa te tina un serial de acest gen.Recomand Heroes,Spartacus,Prison Break si desigur Lost(dupa parerea mea o capodopera),singurul serial care m`a facut dependent din toate punctele de vedere.

  9. Silvia spune:

    De Lost am tot auzit în stînga şi dreapta (şi de regulă a fost lăudat în majoritatea cazurilor), însă nu am dat play niciunui episod pînă acum. Se pare că e timpul.

  10. Dannielph spune:

    Am avzut serialul si e o prostie ca l-au anulat. Chiar vroiam sa vad continuarea.
    Si eu recomand psych, un serial comedie/politist.

  11. […] terminat de vizionat si serialul FlashForward.E un serial interesant, mi-a placut, chiar daca mai sunt momente trase de par, iar unele faze nu se […]

Lasa un comentariu