nov. 29

Am nevoie de un gamepad nou, dar cand am vazut ca un gamepad mai de doamne ajuta costa destul de mult, m-am gandit sa caut pe net un adaptor pentru a putea folosi gamepadul de playstation la pc pentru ca este foarte rezistent si eu caut ceva asemanator.
Am gasit pe site-urile chinezesti, dar parca n-as vrea sa astept minim o luna de zile pana vine, ca-mi trece tot cheful de jucat pe gamepad. Pe un singur site romanesc am gasit si costa 45 de lei (pentru cine e interesat), mai platesc si transport si deja mi se pare foarte scump, mai ales ca pe site-urile chinezesti am vazut cu 4,5-5$ (~18 lei) (dealextreme). Diferenta e ca ala de pe site-ul romanesc permite conectarea a doua gamepad-uri (de asta e si mai scump), dar eu voi folosi doar unul si parca n-as da 45 de lei pentru un adaptor cu doua intrari. Momentan n-am gasit unul cu o singura intrare, probabil nu stiu eu unde sa caut.
Daca stiti un alt site unde as putea gasi un astfel de adaptor cu o singura intrare la un pret acceptabil, anuntati-ma si pe mine.

Etichete:

Un comentariu la “Adaptor/Convertor mufa playstation in mufa USB”

  1. Andrei spune:

    Cam asa a fost intotdeauna, produsele ieftine au cel mai mare adaos ca sa-si scoata comerciantii parleala.

Lasa un comentariu