dec. 07
Bani

Bani

Ati investit vreodata bani in jocurile online? Ati cumparat vreodata avantaje la vreun joc, cum ar fi conturi premium, diferite iteme, resurse etc? Daca da, ati regretat vreodata ca ati dat niste bani aiurea? Ce sume ati investit si in ce joc? Eu pana acum am investit doar in Anno1777 dar mi-am triplat investitia deja. Partea mai rea e ca sunt jocuri in care daca investesti nu castigi niciun ban, castigi doar faima si experienta. Eu cred ca nu se merita sa le faci buzunarele mari celor care detin un joc online, pentru ca intr-o zi tot vei renunta la acel  joc si te vor uita toti jucatorii, pentru ca vor aparea cu siguranta jucatori noi. Sunt multe persoane care baga bani multi in aceste jocuri online, chiar si sute de lei lunar. La jocurile online se intampla la fel ca la cele de noroc, e de ajuns sa bagi o data bani, ca dupa aia vei simti nevoia iar si iar. Cele mai populare jocuri online in care utilizatorii baga foarte multi bani sunt Triburile, The-West, Grepolis, Anno1777, Metin2, WoW, Bitefight etc.

Etichete:

9 comentarii la “Ati investit vreodata bani in jocurile online?”

 1. Mousey spune:

  Am bagat in bitefight 3 euro sau cat e cont premium 3 saptamani, asta a fost acum vreo 2-3 ani. geez, nici nu-mi vine sa cred ce rahat am comis

 2. andrei spune:

  Nu. Si nici nu o voi face vreodata!

 3. AlexiCa spune:

  Eu nu am investit niciodata si nici n-am s-o fac !

 4. Florin spune:

  Nu. Mi se pare o prostie happy.

 5. Sorinel spune:

  da de ce sa mint? Am bagat acum 1-2 ani in triburile … jucam pe speed si am cumparat cont premium… dar in rest nu am mai bag ca m-am invatat minte!

 6. Random Hero spune:

  Cati bani am bagat in Silkroad, nici eu nu stiu sigur, oricum destui. Am avut ghinionul sa raman fara caracter, am facut pauza si cand am revenit, am investit iar… M-am invatat minte, SPER!

 7. Dannielph spune:

  Am bagat vreo 50$ la poker si am scos 0. Si vreo 50lei la pariurionline. Dar mi-a fost deajuns.

 8. Florin spune:

  Jucam.. acum insa, mi-am redus bugetul de pariuri..

 9. Nu imi pierd timpu si banii cu asa ceva
  Eu castig bani online nu imi pierd timpu/babni asa …

Lasa un comentariu