apr. 21
hackeri romani, hacking

hackeri romani, hacking

Incep prin a spune ca exista doua tipuri de hackeri, cei care vor sa faca rau si sa fure bani si diferite date si cei pasnici, care sparg site-uri doar pentru a atentiona detinatorii lor sau cel putin asa le place sa spuna. Multi hackeri romani au spart diferite ziare online straine deoarece publicau informatii false despre romani si Romania. Cativa chiar au spart si NASA, iar unul a ajuns sa lucreze pentru NASA, deci treaba asta iti poate aduce si un job bun.
Marile companii mai organizeaza diferite evenimente unde hackerii au sansa sa testeze diferite programe si sa gaseasca vulnerabilitati, iar cei care reusesc sa gaseasca vulnerabilitati importante primesc destui bani.
In general, imi plac hackerii, cu exceptia celor care sparg site-urile unor oameni simpli care nu au facut nimic rau.

Etichete:

6 comentarii la “Ce parere aveti despre hackeri?”

 1. Val33ntyn spune:

  Eu am o parere buna despre ei. Adica sunt de acord cu ce fac, chiar daca si blogul meu a fost injectat in sql. Nu port pica, mi-au ararat ca trebuie sa mai umblu la securitate big grin

 2. andrei spune:

  Mie îmi plac ăia care atacă siteuri mari, și care după sunt angajați pe salarii imense xDD

 3. TED spune:

  de fapt sunt “black hats” , hackerii pe care toti ii stim si ii divinizam si “white hats” , cei ce se ocupa de securitate.

  cei ce ‘sparg’ calculatorul cuiva sunt numiti crackeri, sunt ‘micuti’ in lumea lor virtuala.

  trebuie sa stii mult linux si programare ca sa fi un hacker abil. (sau sa ai bulan, sau sa trimiti keyloggere, te joci cu pro rat blabla, aia e pt cei de gradinita)

 4. Pato Basil spune:

  mai sa stii ca m-am bucurat cand le-au facut-o ungurilor din patriotism… dar totusi nu cred ca scopul scuza mijloacelesad

 5. cucu rigu spune:

  Burtea Iancu, hacker ion care-si face veacul pe chatro , kappa , apropo etc, un black hat psihopat, stati departe de acest individ!!!

 6. Scraf spune:

  Am o parere buna despre ei, nu sunt rai, toti. Au spart site-ul unor ziare de scandal din Ro, chiar la aniversarile lor laughing cadou

Lasa un comentariu