dec. 10

 

YouTube Logo
YouTube Logo

V-am prezentat intr-un articol, cateva addon-uri pentru firefox pe care le folosesc (Addon-uri Firefox) si cineva mi-a spus ca nu a inteles cum se downloadeaza un video de pe YouTube.
Pentru a downloada un video de pe YouTube aveti la dispozitie mai multe variante, eu va voi prezenta astazi doua variante si anume Video DownloadHelper si  SaveVid. Pentru a instala Video DownloadHelper apasati aici. Apasati pe “Add To Firefox” (Butonul verde) apoi apasati sus pe Permite (Allow), asteptati 3 secunde, apasati pe “instaleaza acum”, iar apoi restartati Firefox. Cand vreti sa downloadati un video mergeti sus la Unelte (Tools), apoi la DownloadHelper, iar mai apoi la Fisiere (Files), alegeti fisierul pe care vreti sa-l downloadati iar apoi alegeti dosarul tinta. A doua varianta este SaveVid. Copiati linkul videoului pe care vreti sa-l downloadati si il lipiti pe SaveVid in chenarul unde scrie URL apoi apasati pe Download, asteptati cateva clipe iar apoi apasati pe Run cand apare fereastra cu Java, selectati dosarul tinta si asta e tot.
Daca doriti sa downloadati doar melodia (in format Mp3), puteti folosi Video2Mp3, inserati linkul video-ului de pe youtube in chenarul “URL”, selectati calitatea, apasati pe Convert, asteptati cateva clipe si veti primi un link de download, apasati pe “Click here to download your converted file” si selectati dosarul tinta.

Etichete:

3 comentarii la “Cum sa downloadati un video/mp3 de pe youtube”

  1. […] lui mortu. Tin minte ca am citit un articol despre download helper, add-on despre care am scris si aici. Sunt sigur ca am vizitat si alte bloguri inainte, dar nu am fost curios sa vad cum se cheama sau […]

Lasa un comentariu