dec. 22

De unde le mai tot scoate Google?

miercuri, 22 decembrie 2010, 4:39 Adauga un comentariu

Dupa ce ca are sute de servicii,acum Google a mai scos si Body Browser. Ma intreb, oare de unde au atatea idei astia de la Google?

Cu ajutorul acestui nou serviciu putem vedea cu usurinta interiorul corpului uman in 3D. Mi se pare o aplicatie foarte buna si folositoare. Observ ca Google vrea sa ucida concurenta cu orice pret, a cumparat Youtube, acum creaza foarte multe aplicatii, cine stie ce vor mai face in viitor. Puteti vedea toate serviciile pe care le ofera Google aici. Chiar imi place Google, scoate chestii interesante de care avem nevoie. Sunt de parere ca fara Google internetul n-ar avea culoare, ar fi ca ciorba fara sare! Sper sa nu se tampeasca vreodata si sa puna vreo taxa pe serviciile care acum sunt free.
Video Google Body Browser:

Etichete:

6 comentarii la “De unde le mai tot scoate Google?”

  1. A.Razvan spune:

    Google conduce lumea laughing

  2. Sorinel spune:

    Google Presdintele lumiilaughing

  3. andrei spune:

    E impresionanta colectia lor de informatii. Misto ca merge doar in browserele noi big grin Moarte lu IE!! laughing

  4. Cehy spune:

    @andrei: Si eu urasc IE happy.

  5. andrei spune:

    Cine nu uraste IE? Excludem pe cei de la Microsoft, bineintelestongue

  6. […] Dupa cum spuneam si aici, Google are foarte multe servicii.De cateva zile am descoperit si alte chestii la motorul de cautare.Motorul de cautare a celor de la Google calculeaza, face transformari, ofera definitii la diferite cuvinte, arata cursul valutar, ne spune cum e vremea si ne poate converti valuta.Daca incercati sa scrieti “x km in m”, “y l in dl”, “z kg in g”,”t kg in lbs” etc, Google va face transformarea si va afisa rezultatul ei. (exemplu: click).Cand scrieti “100*20″ , “100/20″, “50+20″ “sqrt 4″ (radical), “y^2″ (ridicarea la putere) , Google va face operatia matematica si va returna rezultatul.(exemplu:click).Google ne mai poate oferi cursul valutar, iar daca scriem “100 dolari in lei” sau “100 de euro in lei” sau “100 euro in dolari” etc ne va afisa valoarea in lei/dolari.(exemplu:click).Daca scriem “define:CSS” sau “define:ISP” etc, vom afla ce inseamna CSS sau ISP.(CSS:click si ISP: click).Google ne ajuta si in trigonometrie, putem afla cat inseamna cos x, sin x, scriind “cos x” sau “sin x”.Daca vrei sa pleci in alta localitate si ti-e lene sa cauti pe net vremea, poti apela iar la Google, scriind “vremea Bucuresti” (vremea NumeLocalitate).(exemplu:click). Astept cu nerabdare ziua in care voi putea face cartofi prajiti pe Google. Trimite si prietenilor: […]

Lasa un comentariu