feb. 09

Fa bani cu Google

joi, 9 februarie 2012, 9:20 Adauga un comentariu

bani
Google vrea sa descopere cum folosesc oamenii internetul zi cu zi, asa ca s-au gandit sa plateasca userii care sunt dispusi sa foloseasca Google Chrome si sa-si instaleze un add-on. Acest add-on le va trimite celor de la Google informatii despre ceea ce faci tu online.
Pentru inregistrare trebuie sa vizitati aceasta pagina si sa completati adresa de e-mail, apoi sa asteptati sa fiti contactati. La inceput veti primi un bonus de 5$, sub forma de gift card de la Amazon, apoi veti primi o data la 3 luni inca un gift card de 5$.
Nu pot sa-mi dau seama exact de ce vor sa faca asta, dar parca-s prea interesati deodata de “imbunatatirea serviciilor”. Dupa parerea mea, motivele posibile ar fi:
-promovarea web-browserului Google Chrome.
-cred ca stiti ca se lanseaza un nou motor de cautare care va imparti castigurile cu vizitatorii (wazzub.info) si vad tot mai multe linkuri catre acest motor de cautare pe diferite site-uri. Is doua chestii cam diferite, dar oare s-au inspirat de la ei?
-vor sa faca un studiu pentru partenerii lor, cei care ofera si premiul. (KnowledgeNetworks)
Cert e ca eu nu ma voi inscrie, momentan nu renunt la Firefox, si chiar daca as fi utilizat Google Chrome, tot nu cred ca m-as fi inscris. Nu mi se pare ok programul.

Etichete:

5 comentarii la “Fa bani cu Google”

  1. Calin spune:

    Iti dai toate informatiile pt 20 $

  2. Scraf spune:

    Au avut asa de multe cerinte, incat au inchis pagina de inscrieri laughing

  3. Andrei spune:

    google adsesns sau adwords este o varianta buna

Lasa un comentariu