sept. 13

FIFA 12: Download Demo + Trailer

marți, 13 septembrie 2011, 15:51 Adauga un comentariu

EA Sports a scos pe piata demo-ul jocului FIFA 12. Jocul full va aparea abia pe 27 septembrie, iar daca vreti sa faceti pre-order va costa 39.99$. Oricum, pe langa acesti 40 de dolari se vor mai adauga si taxele de transport si, eventual, taxele vamale, deci mai bine asteptati sa ajunga in magazinele din Romania.
S-au adaugat multe chestii noi si destul de interesante pe care le puteti vedea aici (PC), aici (PSP), aici (PS2), aici (Nintendo WII), aici (XBOX 360) sau aici (PS3). Versiunile difera in functie de platforma, dar se pare ca versiunea pentru PC este aceeasi ca cea pentru PS3 si Xbox 360, deci e de bine.
Am auzit o veste destul de proasta. Cica modul LAN a fost scos, asa nu se va mai putea juca online decat cu jocul original. Sper sa nu fie adevarat, dar sansele sunt mici pentru ca au confirmat si cativa moderatori de pe forumul EA Sports, plus ca in demo la online modes nu am vazut LAN.
Acesta este ultimul trailer scos de EA Sports.

Downloadeaza Fifa 2012 de aici. La mine a durat cam mult pana l-am downloadat.
Eu am intampinat o problema destul de mare cu acest demo. Nu reuseam sa-l lansez. Cand lansam setup-ul imi aparea play in loc de install, iar daca apasam play mi se lansa FIFA 11. Am incercat mai multe chestii, dar singura solutie a fost sa dezinstalez FIFA 11, iar apoi totul a decurs normal.
Deci, daca vreti sa puteti juca FIFA 12 demo, trebuie sa dezinstalati FIFA 11.
Singurele echipe prezente in acest demo sunt: AC Milan, Olympique Marseille, Arsenal Londra, Borussia Dormund, FC Barcelona si Manchester City.
Imi place cum arata jocul, mai ales designul meniului, dar e cam greu cu configurarea tastelor. Eu n-am reusit sa-mi configurez gamepadul, probabil trebuie sa-mi iau un gamepad mai performant pentru ca asta are prea putine butoane.
Mari diferente intre FIFA 11 si FIFA 12 nu prea am observat pentru ca am jucat abia un meci, dar pare mai interesant FIFA 12.

Etichete:

14 comentarii la “FIFA 12: Download Demo + Trailer”

 1. luca spune:

  am vrut sa-l iau, dar apoi am vazut ca trebuie dezinstalat fifa 11. straight face
  esti sigur ca e asa sau s-a intamplat doar la tine ?

 2. Scraf spune:

  Abia astept sa il incerc.

 3. Friv spune:

  Ce oftigoşilaughingcu dezinstalatul.

 4. Bogdan spune:

  e belea mare cu jocul ăsta. te ține numai în casă…

 5. Friv spune:

  Ei nici chiar să stai numai în casă.

 6. Barbu spune:

  Tot Fifa 2007 este cel mai tare happy

 7. tibi spune:

  ba da ce varza e jocu !!!hahaha rolling on the floor

 8. tibi spune:

  am pes 13 si e de o mie de ori mai misto !!! hee hee

 9. tibi spune:

  descarcat pes 13 si no sa va para rau !!!

Lasa un comentariu