nov. 21

Mancarea de tip fast-food

duminică, 21 noiembrie 2010, 18:58 Adauga un comentariu

Mancarea de tip fast-food mi se pare ok, gustul e bun, aspectul e atragator. Obisnuiesc sa cumpar mancare de la fast-food-uri chiar daca stiu ca nu e buna si ca are tot felul de prostii in ea. Am auzit multe despre mancarea de la fast-food, cum ca ne-ar prosti si ca cei care consuma foarte multa mancare de tip fast-food risca sa devina obezi si nu in ultimul rand, acest tip de mancare contine foarte multe substante nocive. In ziua de azi nu prea mai exista alternative, alimente naturale 100% nu prea se mai gasesc, asa ca trebuie sa ne adaptam. Zilele astea, am dat de un video in care este prezentat modul de preparare al acestui tip de mancare, sper ca nu au vandut acele produse unor clienti si ca au facut acest video doar pentru joaca. Puteti vedea si voi video-ul aici :


Chiar si dupa ce am vazut acest filmulet, tot voi mai consuma mancare de la fast food, merg pe premisa ca acest filmulet e un caz particular. Voua va place mancarea de la fast food? Daca nu, de ce?

 

Etichete:

4 comentarii la “Mancarea de tip fast-food”

 1. Florin spune:

  M-am lasat de ea cu ceva timp in urma si sper sa ramana asa.. Consum doar ocazional.. N-am avut niciodata probleme cu greutatea, insa ma tem de alte lucruri. Diabet de exemplu ..

 2. Lemonade spune:

  Ca sa raspund strict la intrebare, da, normal ca imi place. E facuta pentru a fi pe placul oamenilor. Nu sunt chiar asa de sigura ca nu e sanatoasa pentru ca e facuta din ingrediente de baza nenaturale, dar sunt sigura ca nu este pastrata in conditii propice.
  Chit ca am McDonalds-ul aproape de liceu, nu frecventez locul decat rareori, cand am prea multi bani de cheltuit. Apropo de asta, meniul Big Mac mi se pare cel mai avantajos si satios. big grin

 3. Luca spune:

  Era avantajos cand era 10 lei ala mic, acum ajungi la 15 lei +. Eu mai mananac la Mc cand baga iar promotia. big grin

 4. mary spune:

  O data la un an merge si acest moft, sa consum produse fast food.

Lasa un comentariu