iun. 29

Nu judeca oamenii dupa aparente

sâmbătă, 29 iunie 2013, 9:35 Adauga un comentariu

Nu judeca oamenii dupa aparente pentru ca aparentele insala de cele mai multe ori. Avem tendinta de a pune etichete unor persoane fara sa fi stat de vorba cu ele prea mult si fara sa cunoastem cu adevarat de ce sunt in stare. Un exemplu aveti si in video-ul urmator.

Etichete:

11 comentarii la “Nu judeca oamenii dupa aparente”

 1. Anca spune:

  Este foarte adevarat. niciodata nu poti stii ce fel de persoana e omul de langa tine daca nu comunici cu el.

 2. Liana spune:

  Din pacate, prima impresie conteaza, chiar daca nu ne place ideea.

 3. Din pacate in ziua de astazi oamenii sunt judecati mai mult dupa aparente decat dupa personalitatea lor.

 4. Uneori, însă, aparențele te pot ajuta să iei o decizie care, dacă stai mult și analizezi și tot judeci, nu o observi. E bine, uneori, să iei și decizii rapide, chiar dacă, aparent, ele sunt pripite.

 5. Mihai spune:

  Foarte interesant video-ul. A judeca dupa aparente face parte din firea umana, desi de multe ori incercam sa depasim firea umana si sa fim mai buni… de cele mai multe ori esuam din pacate.

 6. Adriana spune:

  Din pacate eu am acest prost obicei

 7. Daniela spune:

  Fiecare dintre noi isi creaza un “sine” cu care se afișeaza in exterior, este un mecanism de aparare, dar si de supravietuire in societate si din pacate avea nevoie de el happy

 8. Ioana spune:

  Prima impresie se formeaza in primele secunde atunci cand iei contact pentru prima oara cu o persoana. Si a cea impresie, acea eticheta pe care instinctiv i-o atribui, se schimba in timp, in mult mult timp. Nici de condamnat, nici de laudat. Doar un fapt stiintific.

 9. Sorin spune:

  Mda. Ar fi frumos ca mai multa lume sa isi reprime “instinctul de a judeca dupa cel mai irelevant detaliu : APARENTELE”.

 10. Andrei spune:

  Lectie de viata! De multe ori am fost si eu pus in astfel de situatii si am invatat ca mai degraba astept pana am toate informatiile necesare si abia dupa trag concluzii.

 11. Ionut spune:

  Foarte impresionant clipul… E usor sa judeci si greu sa apreciezi! D-aia am zis mereu ca degeaba ai facultati daca nu ai scoala vietii, asta eclar!

Lasa un comentariu