dec. 02

Pariloto e in moarte clinica

duminică, 2 decembrie 2012, 23:19 Adauga un comentariu

bilete pariloto
De multe ori preferam sa pariez la pariloto decat sa ma duc la o casa de pariuri mult mai cunoscuta si cu o oferta mult mai bogata. Pariloto avea ceva aparte, probabil atmosfera era mai linistitoare si puteai sa-ti faci biletele cu calm, fara sa-ti sufle diverse persoane in ceafa. Si parca faci altfel biletele cand esti acolo decat atunci cand le faci de acasa. Parca te concentrezi altfel.
Eh, se pare ca nu va mai tine prea mult nici pariloto. Am aflat ca programul a fost redus, inainte puteai paria cat era deschisa agentia de loto, acum merge doar pana la ora 16 parca. Apoi, bilete de alea de completat nu prea se mai gasesc, trebuie sa scrii codurile pe foi, e criza probabil. Apoi, de curand cand m-am gandit sa bag un bilet, dar am fost pus sa ma uit pe teletextul televizorului din agentie sa-mi aleg meciurile, asa ca am renuntat. Degeaba deschid o gramada de agentii daca multe sunt ignorate si se ocupa doar de cateva.
Deci, nu mai au bilete, nu mai aduc de fiecare data ziarul cu oferta din ziua/zilele respective, au scurtat programul, plus ca nu au mai imbunatatit oferta de ani buni si au cam ramas in urma. Probabil urmatorul pas este inchiderea. Pacat, sunt sigur ca orice parior a bagat minim un bilet la aceasta agentie.
R.I.P.!

Etichete:

6 comentarii la “Pariloto e in moarte clinica”

 1. Claudiu spune:

  Agentia nr 1 e PublicBet big grin

 2. Andrei spune:

  Desi nu sunt mare parior, mie imi place sa merg la Stanleybet. Mi se pare cei mai ok la ora actuala.

  Oricum, toata treaba tine de noroc…si de cat de tare sunt manarite meciurile laughing

 3. Cosmin spune:

  Multe jocuri de la Loteria Romana nu mai au asa incasari de cand s-au deschis agentiile acestea private. Urasc agentiile astea si ma feresc cat se poate de mult din cauza cocalarilor dubiosi si a tiganilor… Prefer sa fac de acasa biletu.

 4. Bogdan spune:

  Mi se pare mie sau in ultima vreme pierd mai multe echipe ce ar fi favorite si castiga celalalte?

 5. Alina spune:

  Toate aceste “jocuri de noroc ” sunt facute sa umfle buzunarele managerilor si nu buzunarele jucatorilor … sper sa dispara toate

 6. Marius spune:

  Cam orice e de stat pica pentru ca sunt multi corupti si fura bani. Acum tot ce e privat merge bine in Romania.

Lasa un comentariu