feb. 25

Am reusit sa vad in intregime editia a doua a show-ului “Romanii au talent”. Nu stiu de ce, dar parca nu mai are acelasi farmec, parca aceasta editie a fost mai slaba decat prima. Au fost multi concurenti care au cantat, unii s-au facut de ras, iar altii au reusit sa impresioneze publicul si juriul. Cel mai mult mi-au placut: numarul de acrobatie, baiatul care a preparat cocktailul si avocatul care a cantat.
Un regizor, mai bine zis un somer cu doua facultati in domeniul cinematografiei, a venit si a incercat sa puna in scena o piesa de teatru sau ceva de genu’, dar mi s-a parut extrem de penibil.
A mai participat si o fata cu un caine dansator, dar pe mine nu prea m-a impresionat, nu mi s-a parut ceva iesit din comun, am vazut alti caini care se pricepeau mai bine.
Per total e un show frumos, sper ca urmatoarea editie sa fie mai stralucita decat primele doua.
Puteti vedea concurentii de astazi aici.

Etichete:

5 comentarii la “Romanii au talent – a doua editie”

 1. Inca nu s-au inscris cocalarii care sa ne impresioneze cu talentul lor de a ragai manele. As vrea sa vad pe viitor niste numere de iluzionism (dar ceva mai nou, nu neaparat ceva mai complicat).

 2. bibabum spune:

  au talent la furat majoritatea romanilor

 3. CoStinel spune:

  Am vazut si eu o parte din emisune / show si chiar nu a mai avut asa mult farmec. Oricum cel cu cocktailul a fost cel tare .

 4. val33ntyn spune:

  m-am uitat la toata emisiunea si mi-a placut faza cu cateaua dansatoare si cu baba aia profesoara

 5. Pato Basil spune:

  baba cu feciorul au fost cei mai talenati,ati observat ce talente aveau?

Lasa un comentariu