iun. 26

Stakhovsky vs Roger Federer
Frumos turneul de anul asta de la Wimbledon. Dupa Nadal, a venit randul si lui Federer sa fie eliminat de la acest turneu, Stakhovsky l-a invins cu 1-3 la seturi (6-7, 7-6, 7-5, 7-6). Macar Federer a castigat un set si a dat semne ca poate sa revina in meci, din pacate n-a reusit. Stakhovsky a facut un meci bun, mai ales la fileu si a reusit sa se califice.
Astazi a fost o zi plina de surprize, accidentari si retrageri. Printre cei mai importanti jucatori care au parasit turneul se numara Isner (retras), Hewitt, Darcis (cel care l-a scos pe Nadal, neprezentare), Cilic (neprezentare), Tsonga (retras), iar la fete: Azarenka (neprezentare), Shvedova (neprezentare) Sharapova, Wozniacki, Ivanovic, Jankovic.
La cum au decurs meciurile pana acum, numai parior sa nu fii! Am avut parte de o multime de surprize si retrageri si cred ca vom mai avea parte de surprize. Totusi, favoriti ar fi, la baieti, Djokovic si Murray, iar la fete, S. Williams, dar la cum a decurs turneul, e posibil sa apara si la ei vreo surpriza. Ar fi frumos sa castige un jucator mai necunoscut turneul, iar la fete daca ar castiga o romanca, ar fi si mai frumos.
Vad ca favoritii au inceput sa plece, usor, usor de la acest turneu. Probabil vor si ei sa mearga pe la mare, munte, prin concedii, nu le arde lor de tenis pe caldura asta.

Etichete:

2 comentarii la “Si-a fost eliminat si Federer de la Wimbledon”

  1. Andrei spune:

    O sa vedem o finala Nole vs Andy sau mai e loc si de alte surprize?

  2. Yamasha spune:

    Cei care au pus la pariuri…au fost fericiti. happy

Lasa un comentariu