mart. 12

Ma uitam si eu pe primatv.ro si am gasit o reclama cu “Urmareste gratuit filmul Women in trouble pe filme.primatv.ro”. Stiam de site-ul asta de ceva vreme, l-am mai vazut pe la televizor, dar n-am fost curios sa vad cum arata, dar cand am vazut reclama am zis ca trebuie sa vad si eu despre ce e vorba, asa ca am dat click. Nu m-a impresionat foarte mult, subtitrarea de la film era foarte mare, filmul parea putin deformat si jos scria ca filmul este disponibil pana pe 19 februarie, dar deja suntem in 12.03.2011, iar asta imi da de inteles ca au abandonat proiectul. Bun, dupa ce am vazut toate astea, mi-au sarit in ochi niste linkuri de sus, printre care si unul numit forum. Am intrat pe forum sa vad ce pot gasi acolo, despre ce se discuta si daca sunt useri activi, dar am gasit doar spammeri. Am gasit intr-un topic, numit “emisiune naspa”, vreo 4 pagini pline de mesaje spam, apoi am observat ca nu e singurul topic in care isi fac simtita prezenta spammerii. Sa inteleg ca nu mai are grija nimeni de acel forum? Atunci de ce-l mai tin deschis?

Sreenshots:

spam1 primatv forum

spam1 primatv forum

spam 2 primatv forum

spam 2 primatv forum

Etichete:

4 comentarii la “Spam – Fara numar, fara numar de la Rusia pentru PrimaTV”

  1. eKabuky spune:

    De lene ,poate au platit hostul pe mai multe luni ,sau cine stie…Cam din aceiasi lene din care nu imi inchid nici eu blogul cel vechi.

  2. Cehy spune:

    @eKabuky: PrimaTV nu e orice televiziune de apartament. E o mica diferenta intre un forum abandonat si spamat si un blog abandonat, dar “clean”.

  3. Sa(n)tana spune:

    Cred ca am gasit in sfarsit pe cineva mai lenes decat mine…

Lasa un comentariu