feb. 28

Cica am facut curatenie printre cd-uri/dvd-uri, dar n-am aruncat decat doua cd-uri din vreo suta si ceva. Am gasit multe cd-uri de la orange si de la atomic cu muzica, insa nu stiu de pe unde naiba le-am mai procurat si pe alea, dar nu conteaza asta, important e ca nu-s de aruncat. Chiar daca nu le folosesc, nu m-am indurat sa le arunc, cine stie ce vremuri vor fi, plus ca nu ma deranjeaza prea mult.
In timp ce testam cd-urile/dvd-urile si ma uitam pe ele sa vad ce contin, asta in caz ca nu era nimic scris pe ele, am observat ca multe din cd-urile/dvd-urile pe care le am sunt fabricate de Traxdata, apoi ar fi Memorex, iar mai apoi Verbatim. Mai demult am avut niste dvd-uri care nu mai functionau dupa 2-3 zile de la inscriptionare, Princo parca se numeau.

Etichete:

6 comentarii la “Am facut curatenie printre cd-uri/dvd-uri”

 1. Orlando spune:

  Crezi ca tu ai multe CD-uri ? Pe mine m-a mancat in fund candva sa vad ce mai am pe ele si ce sa arunc. Mi-au trebuit fix trei zile sa testez fiecare CD in parte si dupa curatentie, tot am ramas cu mai bine de 1000 de discuri. Trebuie sa mentionez ca discurile sunt adunate in decurs de aproximativ 10 ani laughing

 2. Stiu si eu Cd-urile celor de la Princo laughing varza!

 3. Cehy spune:

  @Orlando: Eh… am mai aruncat pana acum, nu le-am tinut pe toate. Plus ca am multe dvd-uri pentru ps2 pe langa astea 100 si ceva tongue.

 4. RaulPop spune:

  Si eu mai am cd`uri de la ATOMIC… ah ce post frumos era happy

 5. val33ntyn spune:

  Princo alea’s nashpa rau, eu nici nu stiu pe unde am cd/dvd-urile decat mi s-a stricat dvd-writteru laughing

 6. andrew spune:

  nu mai folosesc cd-uri de nu stiu cand (de cand am net) laughing… singuru’ cd care chiar imi foloseste e cel cu windowsul bootabil, in rest nimic util. happy

Lasa un comentariu