mart. 31
bani arsi - bani arzand

bani arsi - bani arzand

Cu ceva timp in urma, pe la televizor apareau tot felul de concursuri interactive cu premii, iar prezentatoarele acelor concursuri erau de obicei niste crizate care tipau pe acolo de nebune. Acele concursuri nu prea erau pe bune, asa ca telespectatorii sunau si injurau prezentatoarele, iar CNA-ul a luat masuri si a interzis acest tip de emisiuni. Nu stiu daca din cauza injuraturilor sau din alta cauza, dar cert e ca nu mai vedem astfel de emisiuni la TV.
Cu doua zile in urma, am vazut pe National TV o emisiune cu astrologi, prezicatori si alte prostii de acest gen. La aceasta emisiune puteau suna cei care vor sa-si afle viitorul si alte informatii despre viata lor. N-am schimbat programul pentru ca eram curios sa vad daca suna cineva. N-au trecut 30 de secunde pana la primul apel. Era un mosneag care nu avea somn, la fel ca si mine, si dorea sa-si afle viitorul. Prezentatoarea ii cere datele, el ii da toate datele, inclusiv ora la care s-a nascut, iar apoi prezentatoarea ii inchide telefonul si incepe sa-i explice ca viata lui este nu stiu cum, ca va avea nu stiu ce fel de boala, ca a trecut prin nu stiu ce. Logic, mosneagul nu mai avea drept la replica, iar aia putea sa abereze timp de 5 ani Dar nu, si 5 minute is prea multe, in maxim 1 minut a terminat. Imediat dupa ce a terminat, telefonul a sunat iar. Aceeasi poveste si in acest caz. Si uite asa fac unii 2 euro/minut cu ajutorul unor oameni care se plictisesc.

 

Etichete:

3 comentarii la “Am scapat de crizate, ne-au venit astrologii pe cap”

  1. Pe mine ma uimeste cat de redusi pot fi niste oameni care cred in horoscoape si alte tampenii de genul, plus ca mai dau si bani sa asculte niste minciuni.

  2. Val33ntyn spune:

    laughing sunati acuuuuuum. Ce urat mai faceau alea doamne. Legat de astrologi astia sa stii ca nu prea i-am vazut la tv, oricum nu ma uit daca ii gasesc.

  3. […] cumva esti cel care a scris reclama asta? 5.a vede ce ami rezerva viitorul – fii cu ochii pe astrologi 6.la cate ignor iti inchide yahoo id-ul? – ai grija ca esti la limita 7.antivirus filme porno […]

Lasa un comentariu