sept. 07

Avem stadion, n-avem gazon

miercuri, 7 septembrie 2011, 2:40 Adauga un comentariu

Romania a facut un meci bun, 0-0 cu Franta nu e un rezultat prost. Un lucru trebuie tinut minte, calificarea nu s-a pierdut in meciul cu Franta. Calificarea s-a pierdut in meciurile cu Albania si cu Belarus, poate chiar si cu Bosnia. Trebuie sa fii prea visator sa crezi ca Romania mai are vreo sansa la calificare. Asta e, poate data viitoare ne vom califica, echipa nu a aratat rau, a avut ocazii, nu a aplicat celebra tactica “autobaza”, inventata de Sorin Cartu. Daca Victor Piturca va continua la nationala, cu siguranta Romania va ajunge la inca un campionat final.
Nu inteleg reactia spectatorilor de la final, nu inteleg de ce au huiduit echipa, dar se pare ca multi au uitat ca Franta nu e Luxemburg sau San Marino. Ce daca tragea de timp Tatarusanu? Era mai bine daca se grabea si bagau francezii un gol?
Ceva ce toti cei care au vazut meciul au observat este starea gazonului. E imposibil sa sara bucati din el la 10 minute de la startul partidei. Acum inteleg eu de ce tot zicea Sandu ca nationala trebuie neaparat sa joace primul meci pe National Arena. Daca ar fi jucat o echipa de club primul meci, gazonul ar fi aratat mult mai rau la meciul nationalei, iar acum, din cate am auzit, gazonul va fi schimbat de echipele care joaca in Europa pe noul stadion, deci Sandu iese in avantaj.

Etichete:

4 comentarii la “Avem stadion, n-avem gazon”

 1. Mortu spune:

  nu-s fan
  nu m-am uitat la meci da am ajuns de la la lucru fix cand mai erau 4 5 minute si taicameu se uita de zor. Am privit inspre TV si am vazut ce gazon naspa era happy
  Cam atat rezum ce am vazut din meci.

 2. Val33ntyn spune:

  A fost cel mai nasol gazon. Mai bine puneau iarba ca pe islaz.

 3. Friv spune:

  Toată lumea a plecat acasă cu un mic suvenir.

Lasa un comentariu