iul. 13

BAC-ul nu se ia pe pomana

vineri, 13 iulie 2012, 12:27 Adauga un comentariu

Se vede clar ca bacalaureatul a fost aproape inutil pana anul trecut. Noroc ca au fost introduse camerele in salile de examen si a aflat tot romanu’ cam la ce nivel sunt absolventii clasei a XII-a. In 2011 nu au avut toate centrele de examinare supraveghere video, iar prin unele judete s-a vazut diferenta. Anul trecut erau in top, anul asta au scazut drastic, ajungand aproape la coada clasamentului pe tara.
Chiar daca nici anul asta rezultatele nu au fost 100% pe merit si au mai fost persoane care au reusit sa se inspire, fie din interior, fie din exterior, important e ca nu mai ia oricine examenul de bacalaureat. Inainte erau multi care nu stiau tabla inmultirii pe sarite, dar erau “capabili” sa treaca cu o nota mai mult decat buna la matematica. Lucrurile s-au schimbat, iar acum elevii fac scandal ca subiectele sunt grele si ca-s prea drastici corectorii.

 

 

 

 

Etichete:

3 comentarii la “BAC-ul nu se ia pe pomana”

  1. Laurentiu spune:

    Subiecte grele la mate? Pai sa ne fie cu iertare, dar sunt de nivel mediu…sunt subiecte din cartile de mate happy

  2. Monica spune:

    Subiecte grele? ” Nu exista asa ceva?” Interesant. Poate ar fi trebuit sa invete mai mult decat sa asculte muzica si sa se distreze si nici subiectele nu ar fi fost ” atat de grele”. Foarte bine ca au pus camere, dar din pacate la anul nu vor mai fi.

  3. Andrei spune:

    elevii sunt prost pregatiti,nu este vorba de subiecte grele..Altii la Limba Romana nici macar 2 puncte n-au fost in stare sa faca…

Lasa un comentariu