oct. 11

Breaking Bad Sezonul 5
Creatorul serialului Breaking Bad, Vince Gilligan, nu a incetat sa ma uimeasca, iar cel de-al-4-lea sezon al seriei a fost cu adevarat genial. Primele episoade au fost mai slabe, dar apoi si-a revenit, iar ultimele episoade au fost peste media serialului de pana acum. Imi place cum evolueaza personajul principal al serialului, Walter White, de-a lungul acestui sezon, trecand rapid de la o stare la alta. Nu vreau sa va stric placerea de a savura Sezonul 4 cum trebuie, asa ca nu va voi spune ce s-a intamplat si cum s-a terminat totul. Va spun doar ca regizorul a dat din nou dovada de ingeniozitate, iar pe mine m-a impresionat acest sezon.
De asemenea, ma bucur ca am aflat ca va mai fi un nou sezon, chiar daca sunt de parere ca puteau sa incheie totul cu inca un episod. Dar poate cei care lucreaza la scenariul acestui film vor scoate asul din maneca abia in sezonul al 5-lea si ma vor surprinde din nou. Deci, dupa cum spuneam, va mai aparea un nou sezon care va contine 16 episoade, insa abia in 2012. Sper ca al 5-lea sezon, totodata si ultimul, sa nu fie cum a fost ultimul sezon din Prison Break, adica de umplutura.
Sursa foto

3 comentarii la “Breaking Bad Sezonul 4 – pareri. A fost anuntat Sezonul 5.”

  1. Florin spune:

    Vreau și eu să mă apuc de uitat la serialul acesta cât mai curând, am auzit că e tare happy

  2. trifoi spune:

    Imi pare bine sa gasesc oameni care se uita la Breaking Bad. Eu n-am apucat sa vad sezonul 4, caci m-am tot uitat la serialele noi din toamna asta, dar abia il astept, sincer happy.

  3. Alinush spune:

    Eu m-am impotmolit la sezonul 3. Nu stiu de ce, dar imi da o senzatie nerealistica. O sa incerc sa mai vad cateva episoade, poate-si revine.

Lasa un comentariu