ian. 23

Doru si BaiatulCuPizza au castigat cele doua invitatii ale celui de-al doilea concurs.Iar ca sa nu existe discutii, am zis ca tot ce va fi postat dupa 22:00 (22:01, 22:02 etc) nu va intra in concurs, iar BaiatulCuPizza a lasat ultimul comentariu la acest concurs. Invitatiile au fost trimise. E posibil sa mai urmeze inca un astfel de concurs, dar nu stiu exact cand. Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva, data viitoare voi fi mai clar in exprimare.

Etichete:

11 comentarii la “Castigatorii concursului “invitatii filelist II””

 1. Andrey9000 spune:

  Imi pare rau ca nu am primit invitatie dar Doru a postat in jur de 3 AM surprise. Daca nu era el puteam sa castig si eu ceva happy.

 2. Cehy spune:

  @Andrey9000: poate a-3-a oara vei avea mai mult succes happy.

 3. Multumesc foarte mult! Am mai primit niste invitatii pe un IP mai mic, dar din cauza unei erori le-am pierdut pe toate (prima nu a mers, a doua nu a mers pentru ca am mai incercat sa activez una de pe adresa de IP, iar pe a treia am pierdut-o pentru ca am avut adresa blocata si nu am putut sa deschid emailul o saptamana. Asta este ok, acum ma bag la piratat, multumesc inca o data!

 4. phidas spune:

  Ce trucaj nenorocit!

 5. Cehy spune:

  @phidas: Trucaj ? Nu sunt magician. happy

 6. […] să răspund ghicitorilor lui Gramo.Dar, mai întâi, vreau să-i mulțumesc lui Cehy pentru premiu. Am participat la concursul organizat de el “Invitații Filelist II” și am reușit să […]

 7. Berte spune:

  “Tot ce va fi postat dupa 22:00″…dupa 22:00 e si 22:00:01…Oricum felicitari castigatorilor si asteptam urmatorul concurswinking

 8. Doru spune:

  Mulțumesc Cehy, am primit invitația. Felicitări BaiatulCuPizza. Mult succes celor care nu au câștigat la acest concurs la edițiile viitoare.

 9. Cehy spune:

  @Berte: Da, e interpretabil, asta e.

 10. val33ntyn spune:

  offf ce ma enerveaza site-ul ala, sau nu am eu noroc i dont know

 11. Orlando spune:

  Daca se mai gaseste vreun ofticat….amator de invitatii pe tracker, n-am pe filelist, dar am 5 invitatii pe scenefz. Le dau moca.

Lasa un comentariu