apr. 26

Se pare ca multor concurenti le place focul si au ales sa-l introduca in numerele din aceasta seara. E greu sa iei o decizie si sa alegi cine a fost mai bun. Mie mi-au placut trupa Ballance si Cosmin Agache + DFC foarte mult, Robo e genial. Trupa Ballance face ceva extraordinar, merita mai mult decat aceasta finala. Valentin Luca mi s-a parut mai bun in semifinale, Medea, familia Luca si Florescu nu meritau sa castige, trupa Akikai a evoluat mult, dar daca nu puneau focul ala, nu era un numar extraordinar, iar cum am mai spus si in alte articole, nu prea as fi vrut sa castige un cantaret, pentru ca sunt destule concursuri pentru cantareti. Pacat ca pe primele 3 locuri s-au situat 3 cantareti. Se pare ca sondajul de pe blogul meu reflecta realitatea. Ordinea a fost: Tutu Adrian, Narcis Iustin Ianau, Valentin Dinu.
As fi vrut sa castige Trupa Ballance

trupa ballance romanii au talent

Dar castigatorul este Adrian Tutu.

Tutu Adrian castigator Romanii au talent

Nici bine nu s-a terminat acest show, ca au si inceput alegerile pentru a doua editie. E bine ca va mai fi si o a doua editie, sper sa fie mai atractiva decat prima sau macar la fel de atractiva.
Sursa foto: protv.ro

 

3 comentarii la “Castigatorul show-ului “Romanii au talent””

  1. RandomHero spune:

    Total dezamagit atat de top 3 cat si de castigatorul ales…

  2. Val33ntyn spune:

    Eu unul chiar cred ca a fost totul corect si drept.

  3. Florin spune:

    Degeaba sunt unii dezamagiti, asta a fost decizia publicului. Toti au votat in special dupa caz. Adrian mi-a placut si mie, intr’adevar.

Lasa un comentariu