ian. 07

Ce vrea sa zica asta?

vineri, 7 ianuarie 2011, 18:57 Adauga un comentariu

Ce vrea sa zica mai exact acest rossiflavius? Cum pot scrie unii oameni asa? Am stat 2 minute sa inteleg ce vrea sa zica, dar nu am inteles in totalitate. Ma intrebam daca nu cumva aceasta femeie si-a facut cont pe youtube si a lasat aceste comentarii. Voi ce parere aveti ?

Comentarii Youtube - Ce zice asta aici ? WTF JA YO

Comentarii Youtube - Ce zice asta aici ? WTF JA YO

Comentariile sunt facute la acest video

.

 

Etichete:

9 comentarii la “Ce vrea sa zica asta?”

 1. Alta tampitica crescuta pe messenger. Uneori ma intreb daca nu sunt cumva mai inapoiat, nu de alta, dar toti apropiatii mei folosesc un asemenea limbaj cand vorbesc pe messenger, in timp ce eu in 4 ani de cand mi-au bagat ai mei net nu am folosit deloc un asemenea limbaj cretinesc, exceptand situatiile cand imi bateam joc de ei.

 2. CoStinel spune:

  Lipsa de limba romana !
  Exista asa ceva in romania.
  Multe rebuturi .

 3. Kabuky spune:

  @Costinel Nu e vorba neaparat de “lipsa de limba romana”,ci este vorba despre asa zisa “moda” sau mai bine zis cocalarime la unii.Si eu de exemplu am id`ul de mess de cand eram foarte mic,am avut cateva tentative de schimbare a acestuia insa am esuat(din lene probabil)..id`ul meu continand cateva dintre cunoscutele tz sau sh…Totusi consider ca eram un copil “fara cap” pe atunci si ma luam dupa ceilalti,ca na..asa e moda.Acum am cu totul alta parere despre acest limbaj,mai ales atunci cand este folosit de persoane care se considera a fi MATURE.

 4. Cehy spune:

  @Kabuky: Faza e ca are 28 de ani, cel putin asa scrie la profilul lui pe youtube.

 5. val33ntyn spune:

  dar tu crezi ca eu ma chinui sa traduc ce a zis aia acolo ? laughing

 6. andrei spune:

  itzi zik eo k nu jtii u s citeshti fratelo. adik omu chiar e kul happy

 7. BogdanSDR spune:

  lipsa de minte in cap… vai de viata lor, asta e motivul pentru care romania merge in jos… oamenii ca el, care incearca sa fie ” Jm3kery ” cand ei defapt nu au dupa ce bea apa…

 8. Berte spune:

  Nu inteleg motivul pentru care unii vorbesc in halul asta…Inteleg ca unele cuvinte de genul “cf”, “bn”, “vb” sunt folosite ca prescurtari dar cele precum “jm3ch3r”, “aiki”, klcool@70r” sunt enervante la citit rau de tot…plus ca unii au descoperit “@”,”$”,”€” si le folosesc pe post de litere. Oricum daca nu reusiti sa cititi puteti incerca cu “Cocalar Convertor” un convertor care va va ajuta sa descifrati limbajul de pe messenger, hi5, facebook, etc.
  http://www.staupe.net/cocalar.html

 9. Andrey9000 spune:

  Nici macar eu nu vorbesc asa intortochiat laughing. Eu deabia daca stiu cateva prescurtari “nik, nush , cf”… Ala vorbeste in limba extrateresta cred eu laughing.

Lasa un comentariu