sept. 11

Cica DigiSport e peste SkySports

duminică, 11 septembrie 2011, 8:36 Adauga un comentariu

Cine a zis asta? Prezentatorul de la Fanatik Show, Horia Ivanovici. Cica oferta DigiSport-ului este unica in lume si este peste SkySports. Bai, DigiSport (1+2+3) e cel mai bun canal de sport din Romania, dar nu se poate compara cu SkySports. Intr-adevar, difuzeaza multe meciuri de fotbal, multe partide de tenis si multe alte evenimente, dar niciodata nu va fi peste SkySports.
Program SkySports vs program DigiSport. Pai, dupa parerea mea, DigiSport e K.O. din prima repriza.
Imi place DigiSport, e cu mult peste GSP si Sport.ro, dar mai are mult pana sa ajunga macar la jumate din SkySports.

Etichete:

5 comentarii la “Cica DigiSport e peste SkySports”

 1. Mortu spune:

  Mai eu nu`s cu sporturile dar foarte multi suna la RDS ca vrea GSP inapoi, si cand le comunic ca LIGA 1, e la Digi 7 meciuri din 9 pe etapa imi zica ca nu pentru aia ci pentru emisiuni laughing // O fi adevarat !?!?! SAU deja Digi incepe sa fie peste GSP si la capitolul de emisiuni sportive ? Calitatea lor ma refer. Poate esti in domeniu si te intreb.

  • Cehy spune:

   @Mortu: Pai pe GSP doar pe Becali il auzi. Alea nu-s emisiuni sportive. Pe DigiSport sunt destule emisiuni sportive bune, in care se vorbeste cu adevarat despre sport.

 2. Yamasha spune:

  si cu tehnica?! celor de la digi le lipsesc multe, fac greseli enorme, difuzeaza meciuri SD in HD si multe multe altele.
  mai au digi pana vor fi ceva in romania…momentan sunt nimic ca emisiuni..si sport.ro ii intrece.

 3. Zuma spune:

  Horia Ivanovici mananca ciuperci zi de zi. M-am obisnuit deja cu astfel de practici din partea celui numit “Grasanovici” laughing

Lasa un comentariu