feb. 13

Credeti ca hipnoza e reala?

luni, 13 februarie 2012, 7:05 Adauga un comentariu

Nu prea cred multe lucruri pana nu le traiesc sau pana nu le vad pe viu. De asemenea, nu cred ca hipnoza e reala, mi se pare ca aia care fac pe hipnotizatii pe la televizor sau pe la spectacolele de hipnoza is platiti.
Am vazut pe Discovery, cu ceva vreme in urma, o emisiune numita “Magia lui Keith Barry”. Doua din fazele prezentate in acea emisiune sunt cele din clipul de mai jos. Mie mi s-a parut ca nu-s reale, pur si simplu nu pot crede asa ceva. Am cautat pe internet mai multe informatii despre hipnoza si am vazut ca parerile sunt impartite, sunt oameni care cred si oameni care nu cred in hipnoza. Voi ce parere aveti? Oamenii din urmatorul clip sunt simpli actori sau chiar au fost hipnotizati?

Etichete:

5 comentarii la “Credeti ca hipnoza e reala?”

 1. Georgiana Popescu spune:

  Sincer, nu cred. O prietena de-a mea a incercat hipnoza pentru a slabi, dar dupa doua saptamani s-a intors la sala de sport, a transpirat din greu, pentru ca mai apoi sa isi dea seama ca asa se slabeste. Logic nu? In niciun caz prin hipnoza. In plus, costa si mai putin happy

 2. kizi spune:

  Am vazut multe scene si am auzit multe povesti despre hipnoza plus ce am mai citit prin carti etc dar pana nu mi se intampla sa fiu hipnotizat eu nu cred.

 3. Alina spune:

  Hipnoza pentru slabire nu cred ca exista, insa hipnoza pentru increderea in sine si disciplina de a vrea sa slabeste si ce trebuie sa faci ca sa slabesti este complet diferit.

 4. Alex spune:

  Depinde si de mintea omului cat este de dezvoltata, adevarul este ca nime nu crede in asa ceva pina nu o pateste chiaar el.

 5. Veronica spune:

  Sunt anumite conditi pentru realizarea hipnozei, unele reprezentati chiar sunt reale insa altele nu, oricum subiectul de unul destul de discutat, insa nu se poate discuta doar in cateva randuri.

Lasa un comentariu