feb. 11

In Romania a fost mai mult gura de ei, am auzit la televizor ca au fost cateva mii (din cei 111.111 care-si anuntase prezenta pe Facebook (sursa). Bineinteles ca nu suntem singurii care am avut putini protestatari, puteti vedea cum a stat situatia in celelalte tari in videoul de mai jos.

Etichete:

7 comentarii la “Cum au aratat protestele Anti-ACTA in Europa”

 1. Scraf spune:

  E bine ca au fost si aia cateva sute. Protestele astea nu au fost prea mediatizate in Romania. De aia nu au mers prea multi!

 2. zuza spune:

  Dragule, daca ai vazut tu la televizor cati au fost la protest, inseamna ca nu ai fost cu noi in piata! Deci, TU COMENTEZI?
  Inafara de asta, din pozele din videoul tau se vedea clar ca erau peste cateva sute in Bucuresti! Crede-ma pe cuvant ca au fost cateva mii!

  • Cehy spune:

   @zuza: Cateva mii, nu cateva sute. Am scris gresit, acum am editat. Cand am scris cateva sute m-am gandit doar la Bucuresti (nu stiu unde vezi tu cateva mii).
   Inainte de proteste, Romania era pe un loc fruntas la numarul de protestatari anuntati, deci chiar daca ar fi fost cateva mii doar in Bucuresti, asa cum zici tu, numarul tot este mic. Poti vedea mai multe detalii aici

   • zuza spune:

    @Cehy: nu stiu ce vezi tu pe imagini, dar eu am fost acolo si erau cel putin 3000! Erau de pe o parte pe alta a bulevardului, adica si in fata teatrului, si la fantana! In total erau vreo trei mii! Inafara de asta la noi a fost o vreme GRAZNICA, si era un frig imposibil. De venit probabil ca au fost aproximativ cati s-au anuntat, numai ca s-au prelindat! Nici eu nu am putut sta mai mult de o ora,iar mitingul a fost pana seara!

 3. Alina spune:

  Cati au fost la in tara in total?

 4. […] Alba Iulia si AICI de la Craiova. Si ca sa vedeti diferenta dintre noi si alte tari europene, aveti AICI de la AICI un […]

Lasa un comentariu