iun. 17

Despre advertoriale

vineri, 17 iunie 2011, 11:00 Adauga un comentariu

Eu am o imprimanta stricata pe care se pune praful pentru ca nu am cartuse si m-am gandit sa fac ceva cu ea. Am auzit de chestia aia cu CISS, asa ca am inceput sa caut pe google mai multe detalii. Am gasit doar articole pe bloguri in care era laudata o anumita firma care distribuie aceste dispozitive. Am cautat mai multe detalii, iar pe un forum (softpedia parca), am aflat ca aceasta firma vinde chinezarii ieftine. Si asa e, daca veti cauta pe site-urile magazinelor chinezesti, veti gasi aceste dispozitive CISS cu ~50% mai ieftine.
Ah, am uitat sa spun ca multi dintre cei care prezentau aceste dispozitive se laudau ca si-au achizitionat unul si sunt multumiti de el. Sunt sigur ca nici macar 50% din cei care au spus ca si-au cumparat unul nu au facut acest lucru.
Am facut ceva mai sugestiv, 100% in paint.
produs-blogger-cumparator

8 comentarii la “Despre advertoriale”

 1. Yamasha spune:

  Pai….tu cum faci bani din blog daca nu din avertoriale?

 2. Chaika spune:

  Hehe, asta înseamnă că bloggerii respectivi au fost nişte fraieri, care au acceptat să-şi vândă opinia pe nişte sume (probabil nu foarte mari). Se pot scrie advertoriale şi altfel, fără să minţi.

 3. Florin spune:

  In advetorialul despre chestia asta eu nu am scris in niciun caz ca mi-am cumparat, doar ca pare a fi eficient tongue

 4. Pato Basil spune:

  si eu am scris un articol… in care am bagat link spre asa ceva insa nu m-as compromite sa mint lumea! Uite cum suna articolul meu nu cred ca aduce niciun prejudiciu nimanui…
  http://pato.ro/2010/11/prima-mea-imprimanta-ultima.html

Lasa un comentariu