mart. 21

Echipa de fotbal preferata

luni, 21 martie 2011, 22:01 Adauga un comentariu
Emblema Rapid Bucuresti

Emblema Rapid Bucuresti

Echipa mea favorita este Rapid Bucuresti si am decis sa tin cu ea inca de cand nu stiam prea bine ce-i ala fotbal. Imi place sa fiu impotriva celorlalti( “singuri impotriva tuturor” ), mai toti pe care-i cunosc sunt fie stelisti, fie dinamovisti, fie nu au tangente cu fotbalul. La inceput nu stiam prea multe despre Rapid, dar tineam cu ea si eram fericit cand auzeam ca a castigat. Au fost multi ani in care urmaream mai toate meciurile Rapidului, citeam multe informatii despre el, cumparam diverse reviste si ziare cu postere alb-visinii si imi placea sa ma bucur cand castigau impotriva oricarei echipe, chiar si daca era foarte slaba. Acum am devenit semi-indiferent, nu prea ma mai intereseaza soarta echipei, dar tot ma mai uit la unele meciuri, iar rezultatele le stiu pe toate. Mi-au placut acele sezoane cu Razvan Lucescu, cand echipa facea ravagii in UEFA, alaturi de Steaua. Parca dupa ce a plecat Lucescu JR, echipa a inceput sa o ia in jos, rezultatele sunt tot mai slabe, scandalurile sunt tot mai multe, jucatorii sunt tot mai slabi, iar Rapidul a devenit o echipa de locurile 5-6-7 care nu mai prinde cupele europene. Poate ca si decaderea asta are un cuvant de spus in indiferenta mea. Sunt sigur ca daca Rapidul ar juca iar bine si nu s-ar mai incurca in jocurile cu echipele slabe, voi incepe iar sa fiu mai “infocat”. Voi cu ce echipa tineti?

 

Etichete:

5 comentarii la “Echipa de fotbal preferata”

 1. eKabuky spune:

  E previzibil raspunsul unui OLTEAN atunci cand il intrebi cu ce echipa tine.Avand in vedere randurile pe care le`ai scris mai sus, o sa fac si o paralela:Noi(suporterii U.Craiova) suntem langa echipa la bine si la rau ,chiar daca avem parte numai de meciuri jenante(in cele mai multe cazuri).Ne strangem 25.000 de oameni pe stadion cand Stiinta ocupa locul 10 in campionat(nu mai are rost sa ne gandim cati oameni ar fi prezenti pe stadion daca am fi pe primul loc).Rapidul ,echipa pe care o sustii ,are una dintre cele mai “rele” (in sensul bun al cuvantului) galerii din tara ,dar cu toate acestea este o echipa din Bucuresti ,iar deviza noastra este:”Suntem crescuti de mici in spirit anti buCUResti”.
  Am incercat sa`mi calculez cuvintele,cu toate ca nu prea reusesc atunci cand este vorba de fotbal.

 2. […] Echipa de fotbal preferata […]

 3. Val33ntyn spune:

  Nu-i echipa mai benghoasa si frumoasa ca Rapid laughing Eu nu ma uit la fotbal, joc fotbal dar nu am o echipa preferata sau asa ceva…

 4. starchim01 spune:

  U.Craiova,dintotdeauna,întotdeauna.

 5. AlexiCa spune:

  Steaua si Farul love struck totdeauna astea doua winking !!

Lasa un comentariu