feb. 09

Nu pot sa-mi fac curatenie prin lista, ma dispera erorile de la Messenger. Am stat si am sters vreo suta de id-uri (selectandu-le pe toate) de care nu mai aveam nevoie si cand am intrat pe Messenger au aparut iar. Nu inteleg de ce. Apoi am zis ca sa sterg cate 2-3 si sa ma reloghez pe Messenger, poate asa merge, da’ de unde. Primesc eroare ca id-ul nu poate fi sters, ca serverul e prea ocupat sau dupa ce ma reloghez apar id-urile in lista iar. Nu stiu ce sa fac, chiar ar trebui sa-mi mai golesc lista, am prea multe id-uri. Am zis ca e de la Mess11, dar nu e asa, pentru ca am incercat si pe alta versiune acum 5-6 luni. Ma gandeam ca vor rezolva aceasta problema la urmatorul update, dar se pare ca m-am inselat. Voi ati avut probleme de acest gen? Le-ati gasit rezolvare?

Etichete:

6 comentarii la “Eroare la Messenger la stergerea contactelor”

 1. CoStinel spune:

  Aceasta problema am si eu.
  Dar de la mine dispar din lista. Primesc eroarea aia banala … dar idul dispare .

 2. Eu mi-am facut alt ID, l-am dat doar apropiatilor si le-am promis ca-i bat grav daca il mai dau si la altii.

 3. andrei spune:

  Vezi poate merge pe Pidgin happy

 4. Berte spune:

  Acum ceva timp mi-am făcut curaţenie în listă şi am întâmpinat aceeaşi problemă ca şi tine: dacă ştergeam contactele selectând mai multe (chiar şi 2-3) apăreau înapoi la următoarea logare…dar s-a rezolvat ştergându-le unul câte unul chiar dacă a durat destul de multfrustrated.
  Ciudat cu problemele astea la mess. Încearcă să le ştergi pe fiecare în parte pentru că la mine doar aşa le puteam elimina…waiting.

 5. Mortu` spune:

  eroare cand alegi sa ii stergi si de la contacte. Din lista dispar, de la contacte nu. Yahoo scheme happy

 6. val33ntyn spune:

  da mi s-a intamplat si mie era de la conexiunea cu netul, viteza prea mica happy

Lasa un comentariu