nov. 24

Hachiko – Povestea unui caine

miercuri, 24 noiembrie 2010, 23:06 Adauga un comentariu

Hachiko este un caine, personajul principal al filmului cu acelasi nume. Filmul este bazat pe fapte reale, deci cainele din film chiar a existat. In acest film este prezentata relatia stransa dintre om si animal, mai exact dintre Hachiko, un caine din rasa Akita si un profesor. Profesorul il gaseste pe Hachiko in gara, il ia acasa si ii ofera un adapost, chiar daca sotia lui nu era de acord. Ani la rand, Hachiko l-a insotit pe profesor in fiecare dimineata la gara, pana intr-o zi trista in care profesorul a murit. Hachiko l-a asteptat timp de noua ani pe profesor in locul in care il astepta de obicei insa acesta n-a mai venit. Se spune ca rasa Akita este o rasa iubitoare, devotata stapanului si foarte inteligenta. Dupa parerea mea, aceasta poveste este foarte emotionanta, iar acest film este foarte bine realizat si merita vizionat. Povestea reala s-a petrecut in Tokyo si este aproximativ aceeasi cu cea prezentata in film. Statuia lui Hachiko se gaseste si acum in fata garii Shibuya si o puteti vedea si voi mai jos.

Hachiko

Hachiko

 

Hachiko – Rasa Akita
Mai multe informatii despre film puteti gasi pe IMDB

 

Etichete:

7 comentarii la “Hachiko – Povestea unui caine”

 1. ralu spune:

  greu sa pui un trailer

 2. cehy spune:

  @ralu: Am pus link catre trailer fix la sfarsitul articolului.

 3. anca spune:

  eu am vazut filmul e fffffffffffffffffffffffffffff tare trebuie sa va uitati si voi am plans nu ma puteam opri

 4. daniel spune:

  foarte emotionant filmul intradevar se adevereste ca cel mai bun prieten al omului este cainele
  stie cineva unde a trait acest catel minunat?
  ar fi un loc frumos de vizitat
  multumesc!

 5. Cehy spune:

  @daniel: Povestea reala s-a petrecut in Tokyo si este aproximativ aceeasi cu cea prezentata in film.Statuia lui Hachiko se gaseste si acum in fata garii Shibuya si o puteti vedea si voi mai jos.

 6. Damy spune:

  crying worried foarte bun fimul… mi-au dat lacrimile…straight face

 7. […] martie, iar in doar 3 zile are putin peste 7 milioane de vizualizari. Acest caine mi-a amintit de Hachiko si este inca o dovada in plus ca animalele te ajuta la nevoie. S-ar putea sa-ti placa sibig grine pe net […]

Lasa un comentariu