feb. 16

luzarii de pe electrolizei vs robotzi
Nu stiu daca mai este alt serial animat in Romania care apare regulat. Sau daca exista, nu este la fel de cunoscut precum cele doua productii.
Pentru a crea ambele seriale ai nevoie de mult timp pierdut, din acest motiv trebuie respectati producatorii lor.
Inainte ma uitam la episodul din “RObotzi” fix in ziua in care aparea, dar acum nu mai este o prioritate, in schimb, la “Luzarii de pe Electrolizei” incerc sa ma uit in ziua in care apare noul episod. Iar asta nu e ceva nou, pentru ca tot timpul am incercat sa ascult/vad cat mai repede orice material marca Bulan Media. Si fac asta de cand au aparut, de pe la primele fisiere audio cu Steaua – Rapid, erdeesh si altele. Pana acum n-au reusit sa ma plictiseasca.
Imi place ca productia “Luzarii de pe Electrolizei” are parte de un scenariu mai diversificat, de un decor mai diversificat, iar durata unui episod este dubla sau chiar tripla fata de cea a unui episod din “RObotzi”. Dar e adevarat si ca cei de la CreativeMonkeyz scot cate un episod/saptamana, pe cand Unguru’ scoate cam o data la doua saptamani un episod. De asemenea, nu-mi place ca in “RObotzi” se folosesc multe injuraturi, majoritatea fara sens.
Inca un lucru ce merita mentionat este ca in spatele productiei “Luzarii de pe Electrolizei” sta o echipa formata din mai multi oameni.
Per total, daca ar fi sa aleg, sigur as alege luzarii.

7 comentarii la “Luzarii de pe Electrolizei vs. RObotzi”

 1. Friv spune:

  imi pare rau sa te dezamagesc dar eu ii prefer pe Robotzi big grin
  sti cum e, gusturile nu se discutatongue

 2. Scraf spune:

  Ambele sunt amuzante. Nu cred ca as putea alege.

 3. Anton spune:

  Cauta pe net southpark is mai idioti ,insa mai tari decat orice comedie.

 4. Raul spune:

  Bai eu nu stiu ce e asa de amuzant la Robotzi ,ce ca injura deaia e amuzant.Desenele alea sunt de prost gust pe bune.Eu prefer Luzarii de pe electrolizei dar din pacate s-a terminat la ep 7.

 5. andreea spune:

  eu zic ca mo si foca sunt mai amuzanti fiind ca au injuraturi si un robot prost si unul destept

 6. andreea spune:

  mo si foca ca au injuraturi si ca este un robot intet si unul prost

Lasa un comentariu