ian. 12

Mi-au spart parola!

miercuri, 12 ianuarie 2011, 17:29 Adauga un comentariu

De cate ori nu ati auzit replica din titlu? Eu pana acum n-am avut probleme de genul si sunt sigur ca parolele de pe site-urile importante nu pot fi sparte. Multe persoane spun ca parola lor a fost sparta, dar nu cred ca e posibil asa ceva, sunt sigur ca au dat parolele cuiva sau ca au introdus parolele unde nu trebuie. Oameni buni, nu mai acceptati tot felul de fisiere pe messenger, nu mai dati click pe linkuri necunoscute, nu mai deschideti fisiere de tip .exe, verificati de doua ori adresa site-ului cand introduceti o parola si nu va logati decat de pe calculatorul personal pe site-urile importante(paypal, moneybookers etc). O alta masura de siguranta ar fi sa aveti o parola speciala pentru fiecare site/cont in parte. Nu incercati sa puneti parole simple, cum ar fi qwerty, asdfgh, zxcvbn, password, pentru ca de multe ori sunt usor de ghicit, chiar daca la prima vedere par foarte grele. Incercati sa folositi cat mai multe numere, caractere speciale si spatii in parola. Puneti o parola la care nimeni nu s-ar gandi, puteti sa deschideti o carte si sa alegeti de acolo un cuvant sau doua. V-a fost “sparta” parola vreodata?

Etichete:

21 comentarii la “Mi-au spart parola!”

 1. BogdanSDR spune:

  si eu am patit-o… nu ti-au spart-o ci ti-au aflato happy

 2. Cehy spune:

  @BogdanSDR: Ai citit ce am scris mai sus ? Sau ai citit doar titlul ?

 3. val33ntyn spune:

  nu pana acum .la wordpress am o parola de 18 caractere happy

 4. CoStinel spune:

  De spart nu .. doar acea problema cu gmail .
  Am inceput sa am parole de 15 caractere / semne / numere .

 5. CoStinel spune:

  Si nu mai sunt copilu care sa accepte fisiere executabile care umbla pe y!m sau pe net .
  In ziua de azi poti lua un keylogger foarte repede laughing … Doar daca esti amator big grin ..

 6. Boogie spune:

  NU am patit niciodata chestia asta pana acum. Dar am grija sa u ma inregistrez pe toata porcariile de site-uri sau sa imi las parola mai stiu eu pe unde sau pe la careva pe acasa.

 7. Dannielph spune:

  Nu si nu cred ca imi va fi sparta numai in caz ca ma dau de gol sau o pun undeva si cineva isi da seama care e.

 8. RandomHero spune:

  Nu mi-a fost sparta parola, dar aveam nevoie pe un id mai vechi – pusesem una de 40 de caractere si am uitat-o dupa doua zile…

 9. Berte spune:

  Nu mi`a ghicit nimeni vreo parola pana acum…iar de “spart” nu vad motivul pentru care ar incerca cineva thinking.
  Oricum de fiecare data cand intru de pe alt calculator sau de pe la vreoun Net-Cafe am grija sa nu ma las logat, eventual sterg istoricul din browser..big grin.

 10. Mortu` spune:

  Nu trebuie sa ai multi neuroni ca sa nu accesezi tot ce iti da lumea. Daca stii sigur ca e ok da-i bataie, iar daca ai dubii lasa-l in voia lui.

 11. Mortu` spune:

  ca sa accesezi !*

 12. Gabi spune:

  Singura parola ce respecta recomandarile tale e cea de pe blogspot pentru ca e destul de publica.
  Si eu folosesc parola diferita pe fiecare site/cont in parte, dar aici apar alte probleme:
  http://gabirotaru.blogspot.com/2011/01/parole-parole.html

 13. Mousey spune:

  Am avut o data problema, aveam aceeasi parola la mai multe conturi, dar le-am recuperat cu putin efort.

 14. LeNoR spune:

  Acuma cine e in stare sa sparga parole, nu o sa stea sa sparga parolele de messenger si alte vrajeli din astea.
  Cei care afirma ca li s-a spart parola, cel mai probabil au acceptat fisiere, au intrat pe diverse site-uri fake.

 15. Orlando spune:

  Mie mi-au fost sparte 2 parole, prima data pe site-ul noi2, care apartinea de neogen. Nu aveam treaba cu neogen, dar pe noi2 mai jucam poker uneori si cu punctele adunate din jocuri, se puteau cumpara diverse premii, de unde si disperatii care s-au apucat de spart conturi ca sa poata fura punctele.
  A 2-a oara a fost pe monstersgame, un mmorpg pe care imi mai omoram timpul acum vreo 3-4 ani, dar am recuperat parola imediat.
  Si nu aveam parole chiar simple, in jur de 16 caractere, ambele diferite si fara nici o legatura cu viata mea, deci tind sa cred ca cine le-a spart, nu le-a nimerit pur si simplu.

 16. Damy spune:

  Nu se poate sparge nicio parola… au a fost aflata… pune-ti parole grele… cifre,litere,semne etc..

 17. Mike spune:

  Salut!! Am o mică problema hmm passwordul nu are legătura cu mine de loc…. Dar am sesizat ca nu îmi mai merge sa intru pe id …. In ultimele luni nu am downloadat nik. Câțiva prieteni miau zis ca e posibiil ca acea pers a încercat pass de multe ori iar contul a fost blocat si îl voi recapata peste 12 ore… Am așteptat si nimic…. Multumesc

 18. stella spune:

  sal am o problema numi pot afla parola de pe adnklasnici :am o intrebare dar daca ai dat cuiva parola de pe adnklasnici si mai apoi tia schimbat parola ce pot sa fac eu ,va rog … am nevoie de un rs …

 19. stella spune:

  da ..si acuma nu pot intra pe saitu meu

 20. pfff spune:

  pfff si me mi a fost sparta….eram la pc am vazut ca cineva ma scos de pe mess in fine am zis ca poate este vre-o erroare dupa primesc email parola ta a fost schimbata si in 2min ma si scos acel prost….deci sincer nu am intrat la nm in pc sa pot ramane logat nu am zis la nm…a fost sparata numai stiu ce sa fac sunt disperat am atatia in lista… sad rog sa ma ajute cineva

Lasa un comentariu