ian. 15

Mi-e dor de Vacanta Mare!

sâmbătă, 15 ianuarie 2011, 15:18 Adauga un comentariu
Vacanta Mare - Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu, Dan Sava

Vacanta Mare - Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu, Dan Sava

Imi este dor de Vacanta Mare! Ma refer la fostul grup format, in special, de Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Dan Sava (R.I.P.). Dupa ce au mai trecut anii, cei de la Vacanta Mare au inceput sa apara la televizor, pe PRO TV. Aveau foarte multe show-uri, printre care si “Garcea”, “Leana si Costel”, “Boier Moflea si Voda” si “Pisti” – un ungur care traia in Transilvania. In Leana si Costel apar personaje noi, cum ar fi Axinte, Lila, Mitica, Romica, Frankfurt etc.

Vacanta Mare - Leana, Costel, Lila, Axinte

Vacanta Mare - Leana, Costel, Lila, Axinte

Ii urmaream in fiecare saptamana, aveau glume foarte bune, rad chiar si acum cand le revad acele episoade. Au facut si un film mai lung cu Garcea, numit Garcea si oltenii, un film amuzant, il puteti gasi pe youtube daca doriti sa-l vedeti. Dupa o lunga perioada petrecuta la PRO TV, membrii trupei s-au mutat la Kanal D unde au creat un serial numit “Inima de oltean”. Ii urmaream si pe Kanal D, doar ca parca isi mai pierduse din umor, insa tot au ramas mult mai buni decat alti oameni de divertisment din Romania. Mugur Mihaescu a parasit aceasta trupa, iar acum nu mai apar decat episoade in reluare pe Kanal D, insa sper ca vor reveni candva, dar sansele sunt foarte mici.
Dupa parerea mea, doar Trasnitii se mai compara cu Vacanta Mare, in rest nu prea mai sunt emisiuni de divertisment. Voua va place vreo emisiune de divertisment ? Daca da, care este aceea?

 

14 comentarii la “Mi-e dor de Vacanta Mare!”

 1. andrei spune:

  Bine zici! După ce a murit Dan Sava, s-a cam terminat cu ei. Înainte erau geniali!

 2. CoStinel spune:

  Chiar se observa absenta lor de pe ecranul televizoarelor .
  Nu era duminica sa nu ma uit la ei.
  Emisiune de divertisment ?
  Inafara de In Puii Mei , Traznitii, Mondenii si Grupu Voua nu mai sunt… adica doar pe astea le stiu eu.

 3. Cehy spune:

  @CoStinel: Ar mai fi Divertis…

 4. Berte spune:

  Chiar mi`am amintit zilele trecute de ei si m`am uitat la cateva clipuri pe youtube…love struckCand eram mai mic nu era duminica in care sa nu`i urmaresc dar acum nu mai pot spune ca astept cu nerabdare vreoun nou episod dintr`o emisiune orice gen ar fi…sad

 5. CoStinel spune:

  @Cehy: Da.. Am uitat de ei.

 6. Pato Basil spune:

  mie nu prea mi-au placut niciodata!

 7. val33ntyn spune:

  Mondenii sunt destul de buni happy

 8. Gabi spune:

  Perioada de dupa Dan Sava m-a cam dezamagit (inclusiv cea de la PRO TV).
  Imi place foarte mult Apropo TV si ma mai uit la carcotasi. Le pot include la divertisment, nu?

 9. Damy spune:

  Pacat ca s-a terminat sad Imi placea la nebunie.. bine ca mai exista episoade pe youtube laughing

 10. si mie, dar in formula originala…….

  l-am vazut pe mihaiescu la barul lui de pe lipscani ieri

 11. Cristian S spune:

  Ce pot spune ? Nu toti au talent in comedie, dar trupe existe destule…

 12. Evil spune:

  Au fost buni la vremea lor… Acum sunt in proces de “ofilire” si altii ca In Puii Mei, Mondenii, Trasnitii (eu, personal, nu ii suport). Deh, nu se mai cauta glumele subtile, vad ca primeaza vulgaritatea.

 13. Cehy spune:

  @Evil: Da, s-au cam stricat si Trasnitii. Mondenii-s expirati de multa vreme, iar In puii mei ma enerveaza. Bendeac are talent si sunt sigur ca poate mai mult, dar asta e.

 14. jimmyprodigy spune:

  daca spui ca trasnitii au un spectacol bun e ceva neinregula cu simtul tau umoristic, trasnitii sunt cea mai proasta copie a stan si bran, nimic nou, numai strambaturi si grimase , nimic inteligent, umor pentru cei saraci cu mintea. In ceea ce priveste vacanta mare … nu a fost disparitia lui Dan Sava, ci faptul ca au facut prea multe compromisuri cu televiziunile de rahat de la noi si poate s-au intins prea mult. La ora actuala mondenii au cel mai bun show de umor din romania

Lasa un comentariu