nov. 25

E de ajuns sa te uiti la un astfel de meci ca sa-ti dai seama ca fotbalul din Romania e la pamant. Otelul a obtinut 0 puncte in 5 partide de Champions League, iar fotbalul nostru, in loc sa urce, o ia mai rau la vale. Aici e si vina conducatorilor de cluburi pentru ca nu investesc bani in tineri si prefera sa aduca jucatori de la echipele retrogradate (Craiova, Urziceni etc). Nu o sa cumpere nicio echipa romaneasca jucatori de zeci de milioane de euro pentru ca nu-si permite nimeni sa bage mana atat de adanc in buzunar. Singura solutie ar fi sa investeasca in tineri, iar echipele mari nu prea mai fac acest lucru.
Asa, revenind la marele meci, nu pot spune decat ca a fost extraordinar, imprevizibil si cu multe faze de poarta. Nu putea anticipa nimeni ce se va intampla, chiar daca mi s-a parut ca Barcelona a jucat mai bine. Milan a stat la cutie si a egalat de doua ori, pe cand Barcelona a luptat pentru victorie de la inceput pana la sfarsit. La cum a jucat Milanul, pot pune pariu ca se multumea si cu un egal.

Etichete:

Un comentariu la “Milan – Barcelona, un meci de zile mari”

  1. Zuma spune:

    Ma uit acum la Real Madrid cu Barcelona, in Copa del Rey. Absolut senzational meciul. Au trecut abia 48 de minute si e 1-1. Adevarul e ca asta e fotbalul spectacol, nu cel din Liga 1 sad

Lasa un comentariu