feb. 20

Meciul a inceput la 12:00 si s-a terminat pe la 16:45. Normal trebuia sa invinga doar 500 de oameni, dar au fost mai multi doritori prezenti, asa ca s-a mai prelungit putin show-ul si a reusit sa invinga vreo 516-517 concurenti. A fost interesant, dar a devenit cam plictisitor la final. Dupa ce a pus 250 de concurenti, Oncescu a cerut inca o masa si a inceput sa-i puna pe banda rulanta pana pe la 270, moment in care a disparut a doua masa, dar nu stiu de ce, pentru ca a disparut intr-o pauza publicitara. M-a enervant ca se baga Valahu’ pe acolo prin seama, iar pe Oncescu nu prea l-am auzit vorbind, chiar daca uneori mai zicea si el ceva, cred ca avea microfonul semi-defect. A incercat sa-l invinga si un campion mondial la 3 sporturi (darts, culturism si aruncarea greutatii), dar s-a jucat Oncescu si cu el. Multi concurenti au venit acolo doar ca sa faca o poza sau sa stea fata in fata cu Oncescu, chiar ziceau astia ca mai bine faceau o sedinta foto. Nu prea a avut concurenta, a fost mai mult o joaca pentru campionul mondial la skandenberg.

Etichete:

6 comentarii la “Oncescu a invins 500 de oameni la skandenberg”

 1. RandomHero spune:

  Se distreaza, are parte de publicitate si cel mai probabil, primeste si ceva bani. Sa vina unii de-alde Bull Hurley, atunci ar fi show.

 2. Scraf spune:

  Nu-l prea pot lauda, nu a avut cu cine sa se lupte tongue

 3. Dannielph spune:

  Era de asteptat sa duca tot. Acuma astept sa se puna cu 1000

 4. val33ntyn spune:

  Mie mi-a placut cum la facut pe campionul de la Darts cu sageata aia laughing

 5. Berte spune:

  Am urmărit şi eu cum i-a rezolvat pe primii 50 şi ultimii 100… straight face.
  Oricum nu se poate spune că a fost aşa de uşor nici pentru el să-i dea unul după altul timp de 5 ore chiar dacă au fost mulţi doar pentru “poză”happy.
  Ceea ce nu mi-a plăcut a fost “ţigăneala” de la urmă cu “Perversu” şi “Fachiru” ăia se tot enervau ba vroiau să îl dea ba plecau dar până la urmă i-a învins pe amândoi deodată…applause.

Lasa un comentariu