ian. 22


Mi se pare o reclama proasta, le-au scazut vanzarile celor de la Windows sau ce i-a impins sa faca astfel de clipuri? Poate daca ar mai scadea si ei preturile la softuri ar avea mai multe vanzari.

Etichete:

6 comentarii la “Reclama antipiraterie creata de Microsoft Romania”

 1. andrei spune:

  Eu rămân cu băieţii răihappy Atâţia ani şi nicio problemă…
  Nu ştiu cum îşi permit să ne ceară să nu avem softuri pirat când nouă nu ne merge la fel de bine ca americanilor, dar trebuie să plătim la fel de mult ca eihappy

 2. De partea baietilor rai. Reclama este chiar stupida si enervanta, nu te face decat sa pui pauza si sa-ti cauti un joc pe torerente sa mai treaca timpul.

 3. Berte spune:

  Ok…sunt de acord cu ei ca ar trebui platite drepturile intelectuale a celor care creaza astfel de softuri dar sa puna preturi acceptabile si lumea poate va cumpara.Chiar nu isi are rostul o reclama ca aceasta la noi cand avem aceleasi preturi la soft ca si in SUA dar salarii nici pe departe.
  Dar drepturile intelectuale ale “baietilor rai” care pirateaza softurile pentru a fi accesibile tuturor cine le mai plateste?…ei chiar ca nu vad bani…

 4. val33ntyn spune:

  un cuvant: Nashpa

 5. Andrey9000 spune:

  Ei de fapt acum vor sa ii pacaleasca pe cei care nu stiu mai nimic desrpe calculatoare sa isi cumpere soft original happy. Eu am pirat si nu mi se intampla nimic.

 6. Damy spune:

  ce filmulet ciudat laughing ne explica ca la aia de 2 ani laughing)

Lasa un comentariu