feb. 15

logo wordpress
Vad ca tot mai multi bloggeri folosesc acest serviciu si renunta la sistemul de comentarii standard al WordPress-ului. Nu mi se pare normal sa fiu nevoit sa am cont pe Facebook pentru a putea lasa un comentariu la cineva pe blog. Am mai vazut pe unele bloguri doua sisteme de comentarii: cel de la Facebook si inca unul de la Disqus sau Intensedebate. Nici aceasta metoda nu mi se pare avantajoasa, pentru ca nu e prea usor sa urmaresti ambele sisteme, mai ales daca au fost lasate multe reply-uri.
Eu sunt de partea sistemului standard, e corect sa detin eu continutul comentariilor, nu Facebook. Nu vad niciun motiv pentru care as renunta la sistemul actual.

Etichete:

2 comentarii la “Sistemul de comentarii de la Facebook pentru bloguri”

  1. Friv spune:

    si eu am implementat acel script pentru comenturi si am pastrat comentariile site-ului. Tin sa va anunt ca de cand folosesc si comentarii din FB vizitele din FB au crescut semnificativ.

  2. Georgiana Popescu spune:

    Personal, nu sunt un fan al acelor comentarii. Mai ales ca acestea sunt deasupra comentariilor normale … sau dedesubt, depinde de caz, fara sa existe o oarecare cursivitate. In sensul ca nu se interfereaza sad

Lasa un comentariu