mart. 30

Despre Adam si Eva

miercuri, 30 martie 2011, 14:39 Adauga un comentariu

Sunt mai multe insecte, deci unii crede in chestiile astea, altii nu crede. Adam a fost sotia lu’ Cristos, iar Eva a fost fiica lor. Ah, sa nu uitati ca unii romani au copilarit cu Adam si Eva. Nu stiu cum se mai duc astia la biserica, pentru ce se duc acolo? Sa mai stea de vorba, sa mai barfeasca pe cineva sau ca asa le-a zis parintele? Mhm. Nu putem zice ca astia-s singurii care merg la biserica, dar nu stiu nimic legat de religie si de ce se duc acolo. Am mai postat un video asemanator, plus ca daca s-ar mai face reportaje de astea, sunt sigur ca s-ar mai gasi multi “credinciosi” de astia.

Etichete:

5 comentarii la “Despre Adam si Eva”

  1. Florin spune:

    Deci Adam și Eva a fost UN sfânt.. laughing
    Ăla a zis că Eva a fost fiica lui Hristos. lool straight face

  2. eKabuky spune:

    Stii bine care este parerea mea despre religie si despre tot ce tine de ea.Pe de alta parte ,ii inteleg pe cei foarte batrani ,cei care trec peste toate greutatile crezand ca exista un Dumnezeu(aici nu vorbesc de acei obsedati care stau zi si noapte la biserica,aceia carora le fura popa toata agoniseala).

  3. Boby spune:

    Deci cand o zis ca Adam o fost sotia lui Hristos mi-o si zburat mucii pe nas rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. Moka spune:

    Cum de-i gaseste ma ? laughing

  5. […] ideile cu diferenta dintre Paste si Craciun si Despre Adam si Eva, celor de la PrahovaTV le-a mai venit o idee. S-au gandit sa-i intrebe pe oameni cine a scris […]

Lasa un comentariu