mart. 29

Bosnia 2-1 Romania

marți, 29 martie 2011, 0:23 Adauga un comentariu

N-am vrut sa scriu un articol despre acest meci, dar m-am razgandit. Romania a jucat foarte naspa, inafara de golul lui Marica n-a mai miscat nimic. Nu inteleg de ce Lucescu e asa de ambitios si tot il baga pe Florescu in primul 11. S-a vazut clar diferenta de mentalitate, ei s-au daruit mai mult, noi ne-am multumit cu 1-0 si asta ne-a costat. Nu pot sa-i inteleg pe cei care au comentat meciul, nu stiu de ce l-au laudat pe Marica asa de mult si l-au comparat cu Zidane. La unele faze in care arbitrul a avantajat Romania nu comentau, ziceau ca se mai intampla, dar in meciurile anterioare faceau panarama cand arbitrul ii avantaja pe adversari. Ah, va las cu Unguru’ Bulan, el ii critica mai bine pe comentatori.

P.S.: Maine (azi, ca-i trecut de 00:00) avem meci tare cu Luxemburg.

Etichete:

7 comentarii la “Bosnia 2-1 Romania”

 1. Scraf spune:

  Bai, nu am cuvinte. (Stra)Lucescu este considerat un bun antrenor. Insa nu este musai ca un bun jucator, ca Hagi, sa fie si bun antrenor. Insa Razvan nu a fost nici macar un bun jucator. A fost un portar de 2 bani la Rapid.

 2. Cehy spune:

  @Scraf: Nu e o regula ca toti jucatorii buni vor fi antrenori buni sau ca jucatorii prosti vor fi antrenori prosti. Lucescu e antrenor bun, dar nu e de nationala.

 3. eKabuky spune:

  Si dupa meciul acela ,toti o sa`i ridice in slavi ca au batut azi cu 3-1.Au batut ,dar sa nu uitam cu cine am jucat.Am jucat cu o tara ,al carei nume probabil nu l`as fi auzit niciodata daca nu era fotbalul.Cu toate ca imi place sa critic Romania si tot ce tine de ea ,de data asta spun cu siceritate ca Romania NU A JUCAT NIMIC in comparatie cu ce ar fi trebui sa joace asta seara(PUNCT).

 4. Moka spune:

  3-1 love struck Mi-a placut cum a inscris mutu happy

 5. Cehy spune:

  @Moka: Daca am ajuns sa ne bucuram la o victorie cu Luxemburg, e foarte grav.

 6. Val33ntyn spune:

  Hmm, toti au avut o vina in acea echipa dar lasa ca au rascumparat greseala la meciul cu luxemburg.

Lasa un comentariu