aug. 27

Care e reactia incredibila a lui Mutu?

Adrian Mutu a avut o reacţie fabuloasă la sosirea în insula din Marea Mediterană.
“Just arrived! Arrivatoooo în Corsica!!! Che bella Corsica!! Mamma mia…”, a scris Adrian Mutu pe contul său de Twitter, unde a postat şi o fotografie.

Atat? Atat.

Care e declaratia cu care a devenit idol in Corsica?

Adrian Mutu a postat pe contul său de Twitter un mesaj cu care i-a cucerit pe locuitorii insulei în care s-a născut Napoleon.
“Vin în Corsica, nu în Franţa!”, este declaraţia lui Adrian Mutu pentru corsicani, o comunitate recunscută pentru sentimentele anti-franceze. De altfel, Corsica, una dintre cele 27 de regiuni ale Franţei, are un statut special inclusiv din punct de vedere politic şi administrativ.

Atat? Atat.
Si uite asa face realitatea stiri incredibile din mesajele postate pe Twitter. Si Mutu nu e un caz particular. Deja devine o obisnuinta.

Etichete:

8 comentarii la “Adrian Mutu, marele corsican”

 1. Laurentiu spune:

  Declaratii tipice romanilor..doar pentru a ‘cucerii’ inimile suporterilor echipei la care tocmai au ajuns..a mai fost pe la noi cazul lui Parvulescu cand azi declara dragoste eterna lui Dinamo si a doua zi este mare simpatizant al Stelei.

 2. Lorena spune:

  Asa de banal, se vede ca e fotbalist, o mica vrajeala nu baga si el, o povestioara care sa isi exprime dragostea pentru insula Corsica?
  Asa e prea banal, mai are ca nevasta pe superba italianca?

 3. Andu spune:

  Parca vad ca nu-l ia la nationala imbecilul Pitzi. Doar Rusescu e mai bun… straight face

 4. Costel spune:

  Fiecare trebuie sa isi cucereasca cumva admiratorii. Unii cu talent, altii cu vrajeli, macar el are pe ambele. winking

 5. Mela spune:

  Uite si tu pe cine promovam noi… de ar fi si el ceva mai bun ar fi asa de bine, oricum e o oarecare bucurie chiar daca nu e una in adevaratul sens al cuvantului.

 6. Dana spune:

  Nimic spectaculos, si dupa cum ne-a obisnuit dl Mutu, cam toate actiunile lui erau deplasate.

 7. Alina spune:

  laughing) la mutu totul e deplasat o ajuns si el sus si deja e mare boss give me a breack

 8. Marian spune:

  La ce echipe a fost si la ce echipa a ajuns laughing))) Mai bine venea la o echipa in Ro, era mult mai bine pt el, isi mai crestea putin cota, acolo niciodata nu o sa ii mai creasca cota.

Lasa un comentariu