iul. 01

Spania – Italia

duminică, 1 iulie 2012, 13:50 Adauga un comentariu

pirlo penalty vs anglia
Nu prea au fost surprize mari la acest turneu, poate eliminarea Rusiei inca din grupe, mai ales ca incepuse foarte bine. In rest, Franta si Anglia au dezamagit ca de obicei, Spania a ajuns din nou in finala chiar daca jocul ei mi se pare lipsit de spectacol. Inca o mica surpriza ar fi Germania – Italia, nemtii fiind vazuti mari favoriti la castigarea trofeului, dar la cum a jucat Italia, chiar merita sa se califice. La inceput o vedeam si eu mare favorita pe Germania, dar dupa ce am vazut Anglia – Italia, mi-am cam schimbat parerea.
Sper ca Italia sa castige si finala pentru ca merita, au destui jucatori tineri care joaca bine si i-au inlocuit cu succes pe veterani, nu mai stau cu curu’ in poarta, ataca, suteaza de la distanta, fac spectacol, iar jocul “squadrei azzura” nu mai plictiseste. In schimb, Spania joaca din ce in ce mai previzibil, jocul ei deja devine monoton si deja a castigat CE2008 si CM2010, ii ajunge.
Nu pot sa zic ca a fost un turneu final impresionant, dar n-a fost nici mediocru, a fost interesant per total.

Etichete:

7 comentarii la “Spania – Italia”

 1. Scraf spune:

  Nici nu ma mir. Eram sigur ca Spania castiga.

 2. Nicu spune:

  Aseara a fost o executie cu public. Desi Italia nu a jucat rau, Spania a profitat la maxim de ocaziile avute, iar in finala, beneficiind si de omul in plus au dus scorul la un neverosimil 4-0. Adevarul e ca aceasta echipa a Spaniei si-a pus pe deplin amprenta pe ultimii ani ai fotbalului.

 3. Gheorghe spune:

  A fost un meci interesant, insa Italia nu a jucat foarte bine dupa parerea mea. Oricum, ma bucur ca Spania a castigat. A meritat aceasta victorie dupa parerea mea.

 4. Floriaana spune:

  Spania chiar a profitata de meci. Ultimele 2 goluri au fost date parca in bataie de joc. Frumos meci oricum.

 5. Razvan spune:

  La birou toti cu Italia, la pauza mancam pizza cu ghionturi

 6. Dani spune:

  Pacat ca s-a terminat, dar cine e favorit la olimpiada? eu as zice Brazilia

 7. Laurentiu spune:

  Cea mai mare dezamagire..dupa victoria din semifinale, cu Germania, chiar nu ma asteptam sa fim umiliti in halul asta!

Lasa un comentariu