apr. 25

Tiki-Taka Barcelona!

miercuri, 25 aprilie 2012, 0:13 Adauga un comentariu

Cred ca am fost cel mai mare fan Chelsea in seara asta. Ma bucur ca s-au calificat englezii. Sincer, m-am cam plictisit de jocul Barcelonei, mi-ar placea sa suteze mai mult de la distanta. De asta reuseste Barca sa faca posesie, tine de minge pana intra cu ea in poarta, rar vedem suturi de la distanta. Cred ca in seara asta s-a cam incheiat era Tiki-Taka. Catalanii au pierdut campionatul, au zburat si din Champions League.
Chelsea s-a aparat tot meciul, dar pana la urma i-a iesit ce si-a propus si a reusit sa se califice in finala. Putem spune ca Barcelona a avut meciul in mana, a ratat penalty, a avut gol anulat pentru offside (corect), a avut o bara (inafara penalty-ului) si a jucat si cu un om in plus, dar n-a stiut cum sa profite, iar englezii i-au articulat pe spanioli.
Mi-a placut mult golul lui Ramires.

Felicitari, Chelsea!

Etichete:

5 comentarii la “Tiki-Taka Barcelona!”

 1. Barcelona e cea mai buna echipa din lume si probabil anu asta au zis sa ii mai lase si pe altii sa ia campionatul si UCL . Oricum merita sa castige Barcelona.

 2. mitza spune:

  bine ca sa calificat Chelsea,Barcelonei ii ajunge pana in semi-finala

 3. Laurentiu spune:

  Cat de mult a semanat meciul cu cel de acum 2 ani dintre Barca si Inter…atunci da, m-am bucurat pentru ca sunt fan Inter…acum insa am fost dezamagit..Barca merita sa se califice dar asta este fotbalul.

 4. Andi spune:

  Sweet revenge. Am murit de ciuda acum doua sezoane cand Barca i-a scos pe Chelsea.

 5. Alex spune:

  Barcelona inca are ceva specific ei si anume construirea la mijlocul terenului, lucru mai greu de vazut (aka echipele din Italia) care prefera un joc foarte defensiv.

Lasa un comentariu