aug. 08

Cum sa bati asa un penalty?

miercuri, 8 august 2012, 22:58 Adauga un comentariu

n'doye
Cand Vaslui si Fenerbahce se aflau la egalitate, scor 1-1, romanii au beneficiat de o lovitura de la 11 metri, iar daca profitau de aceasta ocazie, turcii plecau tristi acasa.
FC Vaslui a fost peste Fener in multe momente ale meciului si ar fi putut sa o elimine foarte usor, dar ratarea penalty-ului i-a demoralizat, iar cand au luat si al doilea gol deja parca erau cazuti din spatiu, erau niste cetateni turmentati, nu mai aveau motivatie, abia asteptau sa se termine meciul, chiar daca timp mai era.
Nu stiu de ce a batut N’Doye penalty-ul, chiar nu inteleg, de ce dracu’ n-au pus un roman sa bata? Sunt sigur ca daca batea un roman, incerca sa bata mai calumea, nu asa la misto cum a batut senegalezul, mie asa mi s-a parut ca a batut N’Doye. Pe Ousmane il doare la salata daca nu se califica, cu atat mai bine, joaca mai putine meciuri. Multi jucatori de la Vaslui joaca pentru bani, nu din pasiune, iar asta ar fi motivul pentru care nu reusesc prea multe prin cupele europene si nici nu reusesc sa castige campionatul. Sunt un fel de mercenari.
In fine, parca deja m-am obisnuit cu infrangerile echipelor romanesti din cupele europene. Bine macar ca CFR s-a calificat, felicitari lor!
P.S.: Daca vasluienii marcau din penalty, turcii nu mai defilau asa cum au facut-o. Dar asta e, niciodata nu profitam de ocaziile care se ivesc, pacat ca altii stiu sa se agate de orice ocazie.

Etichete:

Un comentariu la “Cum sa bati asa un penalty?”

  1. Yamasha spune:

    eh, asa se intapla la noi, nu avem puterea sa ducem un meci pana la capat…pacat, se putea castiga!

Lasa un comentariu