aug. 08

Sterge legaturile intrerupte

miercuri, 8 august 2012, 20:28 Adauga un comentariu

E neplacut sa intri pe un blog si sa dai click pe un link care nu duce nicaieri, de asta va si sugerez sa incercati sa mentineti un numar cat mai mic de linkuri intrerupte. Dar cum poti sterge imediat linkurile de acest fel? Simplu!
1.Downloadeaza pluginul Broken Link Checker de aici.
2.Uploadeaza-l si activeaza-l.
3.Intra in panoul de control, apoi in unelte/tools si click pe legaturi intrerupte.
4.Asteapta pana sunt “scanate” toate legaturile de pe blogul tau.
5.Da click pe “Intrerupta” si incearca sa refaci legaturile intrerupte, iar daca acest lucru nu este posibil, sterge-le apasand pe “Dezasociati”.
broken links checker

Etichete:

3 comentarii la “Sterge legaturile intrerupte”

  1. Ionel spune:

    Sunt si unle programe care controleaza anumite setari, spre exemplu cand apare o pagina cu eroare 404 ,not found, utilizatorul sa fie mutat catre o anumita pagina, de preferat pagina principala sau sitemap.

  2. Malina spune:

    Stiu ca periodic, nu stiu exact perioada dar cred ca la cateva luni este ceea ce se numeste update, acestea sunt : update pagerank, update panda si update pinguin , update ul panda paremi-se ca ofera o frumoasa penalizare daca vede link uri moarte,pagini goale.

  3. PC man spune:

    Eu ma uit la broken links in Google Webmaster Tools. E util pluginul pe care-l prezinti, dar oricum problemele trebuie rezolvate separat, daca esti atent la fiecare pagina. De exemplu, daca dispare un video de pe Youtube, lasi acolo textul pe pagina, iar pluginul scoate linkul catre inregistrare. In astfel de cazuri, nu cauti o alta inregistrare cu care sa inlocuiesti pe cel care nu mai merge?

Lasa un comentariu