mai 02

 

osama-bin-laden-a-murit

Cica l-au omorat americanii pe Osama bin Laden. Am auzit ca l-ar fi localizat inca din 2010 si ca abia acum s-au gandit sa intervina. L-au prins prin Pakistan, era ascuns intr-o casa, alaturi de mai multe persoane, printre care si fiul lui si a fost impuscat in cap. Eu cred ca stirea este reala, mai ales ca anuntul a fost facut de Obama, presedintele SUA.
Am auzit pareri cum ca Bin Laden ar fi fost un personaj platit/inventat de catre americani, iar ei si-ar fi distrus turnurile singuri, pentru ca aveau nevoie de un motiv ca sa intervina in Irak. De asemenea, am mai auzit ca americanii au mers in Irak sa fure petrolul, chiar daca ei ziceau ca lupta impotriva terorismului. Probabil asa este, cine stie? Orice e posibil.
Cei care spuneau ca Bin Laden este platit, mai spuneau si ca nu va fi prins niciodata si ca el este protejat de SUA. Eh, se pare ca astazi a fost prins.
Sunt curios daca vor aparea poze cu trupul lui Bin Laden.
*A aparut o poza, dar din cate se pare este modificata. Trupul lui Osama a fost aruncat in mare. Deja incepe sa devina o poveste frumoasa.

bin laden poze fake

Sursa fotografii france 24
*Informatii updatate

Etichete:

4 comentarii la “Bin Laden a fost ucis”

 1. TED spune:

  irak = petrol gramada. da, aparent au distrus niste turnuri. practic, au incasat o gramada de bani de pe asigurari. bin laden exista, dar nu e in interesul americanilor sa-l prinda si ucida. da, se poate chiar sa fie ascuns bine de catre americani. stai tu linistit ca obama nu e prost deloc.

 2. andrei spune:

  Eu nu cred. Nu cred că le-a luat 10 ani să îl găsească, având în vedere tehnologia și banii de care dispun americanii.

 3. phidas spune:

  E clar! FAIL! happy

 4. phidas spune:

  @andrei: Bin Laden chiar exista? Sau a existat?

Lasa un comentariu